Urmărește emisiunea live
Protest. Spitalul Universitar, bilanțul unei seri grele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Spitalul Universitar a anunțat numărul de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale și internări în seara protestului din Piața Victoriei.

În urma protestului din Piața Victoriei, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Spitalul Universitar de Urgență București a anunțat bilanțul de la Camera de Gardă.

"Ca urmare a evenimentelor din seara zilei de 10.08.2018 la Camera de Garda a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au necesitat ingrijiri medicale un numar de 19 persoane care au participat la protestul din Piata Victoriei.

Dintre acestia, un numar de patru persoane au necesitat internare in spital si ingrijiri medicale avansate, trei persoane prezentand arsuri pe aproximativ 10 – 15% din suprafata corporala si sunt internati in Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului, iar unul a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta la Sectia de Chirurgie Generala extragandu-i-se un corp strain de la nivelul fetei anterioare a coapsei drepte si se afla internat pe Sectia de Chirugie Generala", se arată în comunicat.

Monitorizați 24 din 24

"Toti pacientii internati sunt stabili din punct de vedere hemodinamic si respirator si monitorizati 24 de ore din 24.

Pana dimineata au fost monitorizate si investigate inca doua persoane in camera de garda a Spitalului, persoane care prezentau o conjuctivita iritativa ca urmare a expunerii accidentale la gaze toxice. Acestia au primit ingrijiri medicale, tratament de specialitate si recomandari de specialitate si au plecat la domiciliu in cursul diminetii.
Toti ceilalti pacienti care s-au prezentat la camera de garda au fost atent investigati, nu au necesitat internare in spital.

Mentionam ca printre cei 19 pacienti ajunsi din Pata Victoriei la Camera de Garda a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti nu se afla niciun jandarm si niciun copil", comunică Spitalul Universitar de Urgență București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel