Data publicării:

PROTEST Radu Herjeu, inspirat de Ștefan Mandachi. POZA ZILEI

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu, membru CNA, propune o formă de protest, inspirat de Ștefan Mandachi. Ironic, Radu Herjeu a pus o fotografie, după posibilități, pentru că nu a avut cine să-i transfere ”afaceri bănoase”. 

”Încurajat de succesul istoric al protestului pentru autostrăzi, care le-a scos în 15 minute din pământ, din iarbă verde, am decis să lansez și eu o campanie civică, dezinteresată și care va schimba, desigur, România. Vreau căi ferate pe care trenurile să poată merge cu măcar 150 Km pe oră. Nu poluează, transportul de mărfuri e mai rapid și mai ieftin și nu trebuie să ai Porsche ca să te bucuri de ele! Deci, hai cu PR-ul, cu formele fără fond, cu viralizarea, cu odele, cu emoția, cu logouri puse la pozele de profil. Vreau ca luna viitoare să merg cu TGV-ul la munte, clar? Și știu sigur că, împreună, putem! Trebuie doar să ne mobilizăm și să facem cât mai mult și colorat zgomot. Așadar, eu nu vă propun să stăm degeaba 15 minute, ci să zbierăm cât putem de tare timp de 5 minute: Choo-Choo!

P.S Cum eu n-am părinți politicieni care să-mi transfere afaceri bănoase, n-am avut destul pentru un metru de cale ferată adevărată (plus că eu respect legea și știu că nu primeam veci autorizație de construcție).” scrie Radu Herjeu, pe Facebook. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel