Protest la Palat împotriva lui Gigi Becali. Finanţatorului Stelei: Sunt 5 milioane de suporteri ai Stelei care mă iubesc, restul sunt nişte drogaţi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
protest-becali
protest-becali

Câteva sute de suporteri ai clubului Steaua Bucureşti s-au adunat duminică după-amiază la reşedinţa finanţatorului Gigi Becali din Aleea Alexandru nr. 1, într-o acţiune ce are ca scop să-l determine pe Becali să plece de la Steaua.

Fanii stelişti afişează bannere cu mesaje precum, „Spunem pentru a mia oară, puternic şi răspicat, Steaua adevărată nu are sediul la palat“, „Micimea ta anulează valoarea altora. Hagi, Piţi, Oli VERSUS cancer la limbă“, „Steaua nu $teaua“, „Vinde, pleacă, mori“, „Steaua liberă“ şi scandează împotriva lui Gigi Becali, care nu se află însă la Palat, transmite Realitatea Tv.

Gigi Becali nu este prezent la Palat, dar a comentat evenimentele într-o intervenţie telefonică la sport.ro, unde a şi intrat în conflict cu un membru al AISS prezent în studio, pe care l-a înjurat în direct. "Ce mă interesează pe mine?! Pot să stea şi până mâine dimineaţă. Sunt 5 milioane de suporteri ai Stelei care mă iubesc, restul sunt nişte drogaţi", a spus Becali, înainte de a intra în conflict verbal cu suporterul din studio şi de a încheia convorbirea.

Protestul se desfăşoară cu aprobarea Primăriei Capitalei şi este organizat de un grup de suporteri independenţi susţinut de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti.

Securitatea este asigurată de Jandarmerie, care a trimis la locul mitingului două dube. De asemenea, acolo se mai află două utilitare ale pompierilor şi trei ambulanţe, dar şi reprezentanţi ai firmelor de pază angajate de Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel