PROTEST la Caracal. S-a refăcut ”Drumul Iadului”. Cumpănașu, prezent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Peste 100 de oameni participă, sâmbătă, la un protest față de modul în care s-a intervenit în cazul răpirii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Protestatarii au refăcut drumul de la locul unde Luiza a fost luată la ocazie acum 10 luni până la casa lui Gheorghe Dincă, numindu-l „Drumul Iadului".

Printre protestatari se numără mama Alexandrei Măceșanu și fiica cea mică, împreună cu Alexandru Cumpănașu, dar și mama și bunicii Luizei Melencu.

Protestatarii au mers în marș la clubul de noapte unde au avut loc descinderi săptămâna trecută. Oamenii au mai avut o oprire la locul unde Luiza Melencu a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă în data de 14 aprilie, în urmă cu 10 luni, și apoi au refăcut traseul până la casa bărbatului, care a mărturisit că le-a răpit pe Luiza și Alexandra. Protestatarii au numit acest drum „Drumul Iadului".

„De fiecare dată când trecem pe aici avem sentimente neplăcute. E o durere în sufletul nostru. De aici Luiza a plecat (...) Dacă aș fi capabil, ziua de 14 aș scoate-o din calendar", a spus bunicul Luizei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel