Data actualizării:
Data publicării:

PROTEST în Piața Victoriei contra Guvernului Orban. Paul Hitter: Eu NU ies să protestez!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Paul Hitter
Paul Hitter
Artistul Paul Hitter a reacționat după ce s-a anunțat un protest pentru vineri, ora 16, în Piața Victoriei, împotriva Guvernului Orban pe tema bugetului din 2020.

'Cica se protesteaza! Buahahah! Mor de ras! Eu sa ies sa protestez? Nuuuuu tata, niciodata! Sa iasa aia care i-au votat! Aia sa protesteze. Eu unul stiam ce va urma, caci doar fraier facut gramada sa fii sa nu stii ca PDL-ul are o politica dezastruoasa pentru tara. Ce nu stiati ca vor urma taieri? Sigur, ca de fiecare data, aceste masuri sunt pentru insanatosirea economiei. I-auzi, Franț!

Ce nu stiati ca va veni FMI? Ce nu stiati ca educatia lui Iohannis inseamna reeducare? Nu stiati ca Cîțu e un maimutoi? Nu stiati ca Turcan? Nu stiati ca Orban? Nu stiati ca Blaga? Nu stiati? I-auzi Franț!

Acu de ce sa protestati? Eu zic sa ii lasam sa isi duca "programul de guvernare" pana la capat! Asa este corect si democratic! Totusi, remarc tacerea asurzitoare dintr-o anumita parte a presei. Guran e mucles. Mandruta e mucles. Dogioiu e mucles. Chirila ie mucles de tot. Esca nu mai zice nimic. Vorbim toti despre Craciun, reni, brazi, cadouri si zapada care lipseste.

Deci, pe bune, sa ma duc sa protestez, eventual, sa imi iau si cateva bastoane in cap de la jandarmi, ca ce? Ca poporul a votat? Pai daca a votat sa le fie de bine. Eu nu imi voi pierde timpul prin piete si nici nu imi voi pune in pericol sanatatea.' a reacționat artistul Paul Hitter, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI PROTEST în PIAȚA VICTORIEI: Nu reducerii bugetului pentru educație, sănătate și mediu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel