PROTEST în Piața Victoriei împotriva noilor RESTRICȚII. REVOLTĂ în fața Guvernului
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ
De luni, în toată România, se aplică o serie de restricții. Revolta oamenilor afectați de măsurile stabilite de Guvern va fi strigată astăzi în Piața Victoriei. 

La nemulțumirile celor care lucrează în restaurante se adaugă ale celor care duc fructe și legume în piețele agroalimentare. Dintre restricțiile care se aplică de luni, cea care a revoltat puternic este închiderea piețelor care se află în spații închise. Oamenii sunt nemulțumiți de această măsură, atât cei care vindeau în piețe, cât și cei care preferau piața în locul marilor magazine alimentare. Producătorii se plâng că nu au ce să facă cu legumele și fructele din grădină, dar și că au familii de întreținut. Totuși, premierul Ludovic Orban consideră că o piață precum Piața Obor este o ”Zonă Zoster”, dar și că mulți dintre cei care vând în piață nu au muncit pământul o zi în viața lor. Decizia pare fermă, deși a fost criticată inclusiv de partenerii PNL sau chiar de oameni din partidul aflat la guvernare. 

DCNews a realizat un sondaj cu privire la această măsură, iar rezultatul a fost unui clar: EXCLUSIV  Guvernul Orban ÎNCHIDE piețele de luni. SONDAJ TRANȘANT. Rezultat fulminant, SEMNAL către PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel