Protest în Alexandria: fiul lui Liviu Vasilică vrea comemorare oficială pentru cântăreț
Data publicării:
Autor: Adela Jușcă
WhatsApp
Fiul cântărețului de muzică populară lui Liviu Vasilică a demarat un protest pe facebook din cauză că tatăl său nu va fi comemorat cum se cuvine anul acesta, de autoritățile din Alexandria.

"LIVIU VASILICĂ nu este dat uitarii... Ce dacă la noi nu vrea nimeni să îi facem o comemorare așa cum se cuvine? Noi cântăm muzica lui mai departe, alții realizează momente artistice pe muzica lui... Să se zvârcolească în chinuri autoritățile de aici!!!" afirmă Florin Vasilică.

VEZI ȘI Fiul lui Liviu Vasilică, Florin, s-a înscris în PDL

Pe 2 Iulie, Liviu Vasilică ar fi împlinit 64 de ani. Fiul său a invitat alexăndrenii să aprindă o lumânare la statuia lui Liviu Vasilică, deși autoritățile nu au inițiat o astfel de ceremonie.

" Astăzi, tata ar fi împlinit 64 de ani. Vă dau întâlnire, tuturor celor care puteți ajunge și care doriți să îi aducem împreună un omagiu, la statuia lui din Alexandria, în jurul orelor 18:00-18:30. Aceasta este SINGURA "acțiune organizată" astăzi în Alexandria în amintirea tatălui meu și este inițiată de comunitatea Alexandria, Teleorman, România. Acest anunț a fost dat în această dimineață și la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Mulțumesc minunatei echipe a acestei emisiuni pentru că îmi sunt alături! Dumnezeu să-l odihnească pe tata și să îl aibă în paza Sa!" a mai adăugat fiul interpretului.

Sursa facebook.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel