Protest FĂRĂ PRECEDENT la Iași! Se pregătește o mare LOVITURĂ pentru autorități: O scoatem de acolo!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Credincioșii sunt chemați, în număr mare la Iași, în semn de protest față de interzicerea pelerinajului la racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva. 

Pe internet circulă un video prin care românii sunt îndemnați să meargă la Iași, miercuri, 14 octombrie, în ziua praznicului Cuvioasei Parascheva, și să scoată racla cu moaște afară din Catedrala Mitropolitană. 

"Doamne ajută, fraților. Vă chem la pelerinaj, la Iași. Astăzi, sâmbătă, mergem la protestele din Piața Universității, și miercuri, de Cuvioasa Parascheva, vă îndemn să mergem cu toții la Iași. Nu ne lepădăm, nu-i lăsăm pe acești oameni care fac pelerinaje și întrețin pelerinaje la Emi Pian să strângă o grămadă de interlopi acolo și pe noi, care respectăm toate regulile, să nu avem voie să ajungem la Cuvioasă.

Așa că vă îndemn cu toată tăria ca toată lumea la Iași, miercuri, de Sfânta Cuvioasa Parascheva să fie acolo. Ne vom strânge acolo, poate o vom scoate afară în baldachin, împreună cu preoții", este apelul unui credincios pentru românii care nu sunt de acord cu restricțiile impuse de autorități cu ocazia sărbătorii din data de 14 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel