ȘOC în USR după afirmația lui Iohannis. Moșteanu: ”SĂ EXPLICE!”. Anunț despre Guvernul Orban
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 13 Martie 2020, 19:03
WhatsApp
Tăierea sporurilor, amânată
Tăierea sporurilor, amânată
Deputatul USR Ionuț Moșteanu susține că nu îl înțelege pe Klaus Iohannis de ce a anunțat că nu a primit decât o singură propunere de premier, respectiv Ludovic Orban, deși USR a avut o altă propunere. 

Ionuț Moșteanu, deputat USR, a explicat în exclusivitate pentru DC News dacă partidul a făcut sau nu vreo propunere pentru funcția de premier al României. 

Propunerea USR a fost Dacian Cioloș. Propunerea de prim-ministru pe care am făcut-o și acum, și acum trei săptămâni, și acum nu mai știu câte săptămâni. Această propunere este scrisă negru pe alb și pe protocolul de alianță între USR și PLUS. Nu înțeleg de ce președintele a ținut să sublinieze că a fost o singură propunere când știm că au fost cel puțin două. Chiar nu îl înțeleg. Dânsul trebuie să explice mai multe”, a precizat Ionuț Moșteanu. 

Vor vota Guvernul Orban II?

Întrebat dacă USR va vota Guvernul Orban II, deputatul USR a răspuns: 

Mâine vom vota Guvernul Orban pentru că țara este într-o situație critică și e o dovadă de responsabilitate a tuturor politicienilor, a tuturor partidelor parlamentare. Ar fi trebuit să îl avem de joi dacă nu ar fi fost toată mascarada aceasta pusă la cale de Cîțu cu Ludovic Orban și cu președintele Iohannis prin care l-au retras pe Cîțu în ultimul moment. Era să se întâmple un lucru foarte grav și anume, ați văzut astăzi că sunt câțiva parlamentari cu coronavirus. Dacă erau 50, ce făceam? Așa, cu niște reguli foarte stricte, mâine vom reuși să votăm, să punem un Guvern cu puteri depline pentru că ar fi fost o inconștiență teribilă să rămânem în continuare fără Guvern”, a completat Ionuț Moșteanu în exclusivitate pentru DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?