Proprietarul Mega Image este în negocieri avansate pentru preluarea magazinelor G'market
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mega image vrea sa cumpere G'market
mega image vrea sa cumpere G'market

Grupul belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, se află în negocieri avansate pentru preluarea celor patru magazine G'market pe care compania turcă Anchor Group le deţine în România.

Potrivit surselor citate, atât Carrefour, cât şi Billa, au fost interesate de preluarea magazinelor G'market, însă s-au retras din negocieri, informează Mediafax.

Cu cele trei magazine din Bucureşti şi unul la Iaşi, G'market are o suprafaţă netă de vânzare de peste 7.000 de metri pătraţi şi a avut în 2009 o cifră de afaceri de 24 milioane de euro.

Magazinele sunt deţinute de firma Gimrom Holding, al cărei acţionar majoritar este Anchor Group, administratorul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România din Capitală, membru al grupul turc Fiba.

Compania Mega Image a anunţat că investeşte în acest an circa 50 de milioane de euro în deschiderea a unui depozit şi a 23 de magazine, expansiunea reţelei vizând în principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea în Bucureşti şi la periferia capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel