Programul ”Testăm pentru București”. Firea: 8.000 de persoane s-au înscris în prima zi
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Numărul beneficiarilor din proiectul ”Testăm pentru București” a fost suplimentat. Mai mult, în program au fost incluși și cei care călătoresc în scopuri turistice. 

Gabriela Firea, aflată în direct la România TV, a vorbit despre programul ”testăm pentru București” în care s-au înscris 7.500 - 8.000 de persoane numai în prima zi. 

"Proiectul propus de mine a fost votat ieri, în Consiliul General, am şi demarat acest proiect, astăzi a fost prima zi de înscriere pe adresa de email [email protected]. Astăzi, în prima zi, am primit 2.500 de emailuri. Colegii de la ASSMB au început deja să le citească. Într-un email sunt mai multe solicitări pentru mai multe persoane de a se testa. Am calculat până în această seară cam 7.500 - 8.000 de persoane care vor să se testeze prin programul lansat de Primăria Capitalei, teste gratuite cu aparate Real Time PCR necesare pentru a intra în Grecia sau în alte ţări care le solicită. (...) E normal ca acum să aibă prioritate cei care pleacă în câteva zile în vacanţă, iar cei care - să spunem - pleacă în august, bineînţeles că se vor testa cu 3-4 zile înainte de data plecării, astfel încât buletinul de analize să fie valabil", a declarat Gabriela Firea. 

Numărul beneficiarilor proiectului ”Testăm pentru București” a crescut la 20.000. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel