Programul Litoralul pentru Toţi debutează joi. Vezi aici ce prețuri poți plăti pentru un sejur de șase nopți
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
itoralul
itoralul

Programul "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru Toţi", ediţia de toamnă 2011 va fi lansat, joi, de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), patronatele de pe Litoral şi patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), se arată într-un comunicat transmis miercuri de ANAT.

Programul se va extinde în intervalul 1 septembrie - 15 octombrie, reprezentând de fapt o unificare a programelor din anii anteriori "O săptămână la mare" şi "Litoralul pentru toţi". Decizia a fost luată pentru a facilita vânzarea programului şi promovarea acestuia către publicul larg şi în mass-media, a declarat, în comunicatul citat, Mohammad Murad, preşedintele FPTR.

Ca urmare, grila tarifară ce va fi aplicată după data de 1 septembrie pentru şase nopţi de cazare este următoarea: hotel 5 stele cu mic dejun - 549 lei; hotel 4 stele cu mic dejun - 439 lei; hotel 3 stele cu mic dejun - 379 lei; hotel 3 stele fără mic dejun - 249 lei; hotel 2 stele cu mic dejun - 279 lei; hotel 2 stele fără mic dejun - 209 lei; hotel 1 stea fără mic dejun - 179 lei.

Turiştii care vor cumpăra acest pachet vor beneficia de un "Voucher de atracţii"(intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel