Programele inițiate de Liviu Dragnea și Petre Daea, un SUCCES! 600 de fermieri s-au înscris la Buzău!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Aproape 600 de fermieri din judeţul Buzău au depus, până acum, cereri pentru a accesa ajutoarele pe Programul 'Tomata' şi pe Programul de susţinere a producţiei de usturoi.

Potrivit Biroului de presă al Direcţiei Agricole Judeţene Buzău, pentru Programul de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate au fost depuse, până în prezent, 532 de cereri, iar pentru Programul de susţinere a producţiei de usturoi au fost depuse 57 de solicitări.

'Specialiştii instituţiei continuă în aceste zile verificările pe teren în baza notificărilor scrise transmise de beneficiari. Până în prezent, un număr de 20 de producători agricoli sunt prezenţi cu tomatele din producţia proprie în pieţele agroalimentare din judeţ.

Verificările vor viza şi controlul loturilor de legume şi fructe expuse la comercializare sub aspectul calităţii şi conformităţii cu standardele de comercializare prevăzute de legislaţia comunitară şi naţională aplicabilă în sectorul legume-fructe'. Producătorii agricoli vor putea depune cereri pentru accesarea celor două ajutoare de minimis până pe data de 15 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel