Program plin la Teatrul Metropolis. Lista spectacolelor
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Teatrul Metropolis, condiții casting audiții
Teatrul Metropolis, condiții casting audiții
Luna februarie este plină de spectacole de excepție la Teatrul Metropolis.

"Peretele", "Lecția de violoncel", "O femeie drăguță cu o floare și ferestre spre nord", "Bădăranii", "7 dintr-o lovitură", "Pijamale". Lista întreagă o găsiți aici.

PIJAMALE

Un spectacol despre eternul război al sexelor, despre infidelități, decepții, intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situație și quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ținute, într-o spumoasă și savuroasa parodie a zilelor noastre.

Tânărul și talentatul regizor Emanuel PÂRVU ne dă din nou ocazia să ne spunem părerea... în hohote de râs.

După un real succes pe Broadway, acum pe scena Teatrului METROPOLIS, PIJAMALE de Mawby Green și Ed Feilbert (dupa farsa Moumou de Jean de Letraz)

"Hitul comicului de bulevard al anilor '80, comedia „Pijamale" de Mawby Green și Ed Feilbert, este la bază o farsă franțuzească de Jean de Letraz, „Moumou". Succesul ei este foarte longeviv, piesa jucându-se ani în sir la New York, Hollywood, Londra și Paris.

Un comic spumos, o comedie plină de viață, niște încurcături spectaculoase, niște personaje hilare, totul strâns într-un spectacol cu ritm, aceasta este rețeta sigură a succesului.
Ca de fiecare dată, închei prin a-l cita pe marele Dem Rădulescu, „vă asteptam în numar cât mai mare"!, a zis Emanuel Pârvu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel