Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Azi, începe tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor! Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent, valabile până la început de septembrie.

Marte tranzitează al treilea semn din zodiac, cel al Gemenilor, unde va sta până pe 4 septembrie.

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așa că ea diversifică, schimbă și experimentează. Marte simbolizează acțiunea, arma și instrumentul, fiind motorul care ne pune în mișcare. Acum este momentul să explorăm mai multe direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către zona socio-culturală. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos! Totuși, vor apărea și unele limitări, cum ar fi careul cu Saturn.

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii vor primi încredere și curaj, dar vor experimenta și o intensificare a furiei.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mintea ta va funcționa precum un motor care se învârte constant și are nevoie de combustibil, iar Marte este acel combustibil. Intrând în Gemeni, Marte are nevoie de multă informație. Chiar dacă nu folosești toate aceste informații în mod practic, simți nevoia să le cunoști. Cu Marte în Casa a treia, vei călători mult, te vei mișca, vei întâlni oameni noi, îți vei crea conexiuni, vei participa la evenimente și te vei întâlni cu membrii familiei.

Taur/Ascendent în Taur

Marte iese din semnul tău, un tranzit care probabil te-a ambiționat sau, în unele momente, te-a ținut pe loc. Acum, Marte intră în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Între 20 iulie și 4 septembrie, buzunarele tale vor fi supuse presiunii, ca un mic război. Să nu uităm că este sezon de vacanță și concedii, nunți și alte evenimente, ceea ce va influența și mai mult situația ta financiară.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte intră în semnul tău și se întâlnește cu Jupiter! Asta marchează, fără îndoială, un moment semnificativ al anului. Când Marte se alătură lui Jupiter, prinde aripi! Marte aduce cu sine mult curaj, inițiativă și dorința de a acționa, dar și o dozare considerabilă de competiție. Ești determinat să fii pe primul loc, să te zbați și să atragi toată atenția celorlalți.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel