Profilerul Mihaela Brooks: Există o asemănare între soțul Mariei Macsim Nicoară și cel al Mădălinei Manole
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Maria Macsim Nicoara, arhivă
Foto Facebook Maria Macsim Nicoara, arhivă
Profilerul Mihaela Brooks a analizat în detaliu dosarul morții Mariei Macsim Nicoară și a ajuns la câteva concluzii. 

Profilerul Mihaela Brooks a analizat dosarul morții Mariei Macsim Nicoară și a descoperit mai multe neconcordanțe. Ea a comparat cazul cu cel al Mădălinei Manole.

Există o asemănare între soțul Mariei Macsim Nicoară și cel al Mădălinei Manole. Amândoi aveau amante, amândoi și-au găsit soțiile inconștiente pe jos și ei știau ce au pățit. De asemenea, ambele femei aveau o carieră în muzică, o carieră mai de succes decât a soților lor”, a spus profilerul Mihaela Brooks.

Neconcordanțe între declarațiile acordate de Codrin Nicoară

Ea susține că „intervin câteva neconcordanțe între declarațiile acordate de soțul Codrin Nicoară legate de locul unde a găsit-o pe soția sa căzută.”

„Acesta le-a indicat inițial celor de la criminalistică zona situată între pragul ușii de acces în baie și prima treaptă a scării, pe parchetul gol din holul principal, contrazicându-se ulterior, în declarația scrisă, unde precizează că mezzosoprana căzuse pe partea stângă pe covor. Din măsurătorile realizate de criminaliști, rezultă faptul că între marginea covorului și baza scărilor este o distanță de 70 de centimetri de parchet din lemn.

Tot soțul mezzosopranei a declarat că aceasta era în stare semiconștientă și chiar i-a spus că se simte rău și îi este greață. Un medic neurolog, care a analizat diagnosticul, spune că, *având în vedere natura și extinderea leziunilor, oricare dintre ele s-ar fi soldat în momentul producerii cu suspendarea stării de conștiență. Nivelul de afectare a integrității structurale a creierului exclude orice moment de recăpătare a conștienței după momentul producerii lor, ceea ce se poate observa cu ușurință în evoluția naturală a cazului*, deci în niciun caz femeia nu ar fi putut comunica și nici nu s-ar fi putut mișca”, a mai spus profilerul.

Mihaela Brooks, semn de întrebare legat de urmele de sânge

Ciudat este și faptul că, deși anchetatorii au găsit urme de sânge pe covorul din hol, pe parchet, dar și pe papucii de casă ai soțului victimei, pe traseul dintre hol și dormitorul unde a fost dusă nu s-a găsit nicio urmă de sânge și nici pe patul pe care se presupune că a stat până la venirea ambulanței după câteva ore bune. În concluzie, ceea ce s-a găsit la fața locului este în total dezacord cu ceea ce a declarat soțul mezzosopranei”, a precizat profilerul, potrivit BZI.

Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață la sfârșitul lunii decembrie. Artista s-a chinuit vreme de câteva luni, după ce a ajuns la spital, în mai, în comă. Vestea morții a fost dată de sora ei, pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel