Profeția unui expert regal: ”Încoronarea lui Charles este începutul sfârșitului. William și Kate vor rămâne cu o mână de muște”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube  Chicken Soup for the Soul TV
Sursa Foto YouTube Chicken Soup for the Soul TV
Domnia lui Charles va marca sfârșitul Monarhiei, spune un expert regal. Kate Middleton și William vor rămâne fără nimic.

Profeția nefastă despre încoronarea lui Charles

Profeția nefastă despre domnia lui Charles și soarta monarhiei britanice și, în consecință, asupra lui William, Kate Middleton și a copiilor este emisă de către expertul regal Jan Moir, care, în paginile Daily Mail, creionează un portret nemilos al noului Rege al Angliei.

Mai sunt aproape două luni până la încoronarea lui Charles, o perioadă relativ scurtă în care se vor întâmpla multe lucruri în lume și în Familia Regală. Una dintre acestea va fi să vedem dacă Harry și Meghan Markle vor participa la eveniment, ce rol pasiv vor avea și cum se vor comporta, stânjenind sau nu Familia Regală.

Când coroana va fi așezată pe capul lui Charles și pe cel al Camilei, ca regină consoartă, a doua epocă elisabetană (cealaltă a fost cea a Elisabetei I în secolul al XVI-lea, adevărata epocă de aur britanică) se va încheia definitiv și odată cu ea, potrivit expertului, cortina va cădea și asupra Monarhiei în general.

Dar vina nu este în întregime a lui Charles.

Desigur, actualul Rege nu este la fel de carismatic ca mama sa Elisabeta a II-a, s-a arătat deja inadecvat în diverse situații, unii oameni nu au ascuns o anumită intoleranță față de el, chiar aruncând cu ouă în el. 

Dimpotrivă, Regina, în 70 de ani de domnie, nu a fost niciodată contestată.

Charles nu a arătat încă de ce este capabil, dar puțini îl iau în serios. Și, de fapt, a oferit ocazia să fie mai mult pe primele pagini ale ziarelor pentru aventurile lui amoroase, trădările cu Camilla, răutatea față de Diana decât pentru acțiunile sale de Prinț și viitor Monarh, scrie sursa citată. Și acum că bârfele despre el și soția lui s-au încheiat de mult, fiul său Harry și soția sa Meghan au adus din nou atenția asupra Familiei Regale.

Regele Charles carismatic ca un gnom de grădină

Pentru că tocmai despre asta este vorba, potrivit lui expertului regal Jan Moir, și anume despre lipsa totală de prestigiu din partea lui Charles. Expertul se întreabă ce începe după epoca Elisabetei a II-a. ”Bănuiesc că vom cunoaște această epocă ca fiind cu totul altceva; începutul sfârșitului Monarhiei”, a spus expertul.

”Fără îndoială că ei slujesc cu abnegație țara în anii lor de amurg, deși cu precauțiile scârțâitoare ale bătrâneții și într-un moment în care probabil ar prefera să facă cu totul altceva. Dar să fim sinceri. Charles și Camilla sunt la fel de carismatici ca o pereche de gnomi de grădină. Se poate avea încredere în ei că vor duce mantaua Monarhiei înainte și în sus?” se întreabă Moir. 

William și Kate Middleton nu vor mai avea nimic

Făcând o comparație cu încoronarea Elisabetei în 1953, Jan Moir spune: ”Când Regina a fost încoronată, Monarhia avea încă strălucire și se bucura de un respect incontestabil. Acum? Nu numai că epoca deferenței a dispărut, dar însăși conceptele pe care se bazează Monarhia sunt privite cu suspiciune și chiar ostilitate. William și Kate vor rămâne cu o mână de muște”, a mai adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel