Urmărește emisiunea live
Profesorul Streinu-Cercel, la dezbaterea despre vaccinare. Întrebarea care a înfuriat sala
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a participat la dezbaterea despre proiectul de Lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România.

"Vreau să vă pun o întrebare: câți dintre dumneavoastră, cei prezenți în sală, nu sunteți vaccinați? Ups! Nu sunteți vaccinați!", a zis profesorul, moment în care sala a izbucnit. Streinu-Cercel abia a putut să-și susțină punctul de vedere din cauza gălăgiei.

"Nu m-ați înțeles. Dumneavoastră care sunteți aici și ați fost vaccinați nu ați pățit absolut nimic. Constat că toată lumea din această sală este vaccinată", a adăugat medicul. Apoi cineva a spus: "NU, eu nu sunt vaccinată. Trăiască mama!".

Streinu-Cercel a replicat: "Înseamnă că aveți niște receptori care se ascut în momentul în care microorganismele vin către dumneavoastră".

[citeste si]

Ministerul Sănătăţii a organizat joi, 11 mai, o şedinţă publică de dezbatere a proiectului de lege privind vaccinarea, înainte să fie trimis la parlament. La eveniment a participat şi ministrul Florian Bodog.

Proiectul de lege a stârnit deja multe controverse în special în ceea ce priveşte obligativitatea imunizării copiilor. Medicii atrag atenţia că vaccinarea este singura metodă de prevenire a bolilor infecţioase transmisibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel