Profesorii din Turnu-Măgurele au ieşit în stradă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
prefectura teleorman
prefectura teleorman

Luni, aproximativ 50 de cadre didactice din Alexandria au protestat pe platoul din faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean. Profesorii din Turnu-Măgurele şi comunele Islaz, Traian, Seaca, au organizat mitingul deoarece nu şi-au mai primit salariile de două luni, informează Turnu cu Ştiri.

Autor: Adi Stroescu

prefectura teleormanPrefectul Teodor Niţulescu a primit o delegaţie a celor care protestau şi a promis, din nou, că s-au făcut toate demersurile, pe lângă Guvern, pentru ca salariile cadrelor didactice să fie plătite în această săptămână. Prefectul a mai explicat sindicaliştilor că vinovaţii pentru neplata salariilor sunt edilii din localităţile respective, care nu doresc să acţioneze legal şi să facă paşii necesari pentru ca bugetele să fie deblocate.

Prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu a spus profesorilor că alti primari, în aceeaşi situaţie, au recunoscut în faţa instanţei că au greşit, s-au anulat, H.C.L. prin care s-au aprobat bugetele şi, după două săptămâni, s-au votat noi bugete, în care s-a ţinut cont de obiecţiile Prefecturii.

„Însă alţi edili, în frunte cu Mohanu, nu vor să intre în legalitate, ei nu cedează în faţa Prefecturii, merg până în pânzele albe, pentru că aşa le-a dat ordin Liviu Dragnea”, a declarat prefectul Niţulescu.

Citeşte şi:

FSLI şi FEN vor picheta zilnic, din 15 noiembrie, sediul Ministerului Educaţiei

Profesorii botoşăneni riscă să nu îşi vadă salariile în decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel