Profesor, împotriva măştii de protecție. Chirieac: ”E un ministru de plânsul și scrâșnirea dinților”. Întrebare-cheie
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bogdan Chirieac, analist politic, i-a adresat în această seară o întrebae profesorului care a protestat alături de elevi față de purtarea măștilor în sălile de clasă. 

Profesorul care a protestat împotriva măştilor de protecţie, deghizându-se alături de elevii săi în personaje din desene animate, a intervenit în această seară în direct la România TV, unde a făcut precizări. De asemenea, Bogdan Chirieac, analist politic, i-a adresat acestuia o întrebare. 

”Am făcut asta dintr-un singur fapt. Am vrut să arăt realitatea din clasă. Vreau să vă subliniez în primul rând că nu am instigat sub nicio formă și nu am spus niciunui elev să nu poarte mască sau să încalce legea. Într-adevăr, chiar dacă intenția ministerului a fost bună, măsurile care s-au luat au fost proaste, din punctul meu de vedere. Hai să vedem ce se întâmplă în realitate, cât de timorați sunt acești copii, pe care îi ținem în bănci. (...) În prima zi de școală, când am văzut elevii, m-am trezit că stau toți timorați. Am zis, Doamne, nu se poate”, a declarat profesorul Sandu Pop. 

Profesorul implicat a fost întrebat de Bogdan Chirieac ce ar fi propus el în această situație, dar cadrul didactic a refuzat să răspundă, precizând că nu a înțeles întrebarea. 

”Ce ați fi propus dumneavoastră? De acord că doamna Monica Anisie e un ministru de plânsul și scrâșnirea dinților, e de tristă amintire, ca să rămânem în carte, ca să spun așa. Dar ce ați fi propus dumneavoastră?” a fost întrebarea adresată de analistul politic către profesor. 

”Nu am înțeles întrebarea. Probabil că nu se aude bine în telefonul meu”, a răspuns profesorul Sandu Pop, fără a dat o altă soluție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel