Prof. dr. Vlad Ciurea a spus la ce oră se trezește pentru a avea o zi bună. Primul lucru pe care îl face dimineața
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Vlad Ciurea
Foto: Facebook Vlad Ciurea
Prof. dr. Vlad Ciurea a spus la ce oră se trezește, dar și care este primul lucru pe care îl face dimineața pentru a avea parte de o zi reușită.

Prof. dr. Vlad Ciurea a mărturisit că se trezește în fiecare dimineață la ora 5:30 pentru a avea o zi reușită. Potrivit neurochirurgului, dacă se trezește mai târziu îi este mult mai greu să se organizeze. Acesta a spus și ce obicei are în fiecare dimineață și anume să deschidă geamul pentru a inspira aer curat. Și asta nu este tot, prof. dr. Vlad Ciurea spune și o rugăciune în gând la primele ore ale dimineții. El îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ziua care a trecut, dar și pentru ziua care urmează.

VEZI ȘI: Cele două obiceiuri nesănătoase care ne afectează creierul. Prof. dr. Vlad Ciurea: Produce o boală necruțătoare care mănâncă pe interior organismul, ca omida

"Fac tot posibilul să mă trezesc la 5:30. Am vreo trei ceasuri care sună. Dacă mă trezesc la 5:30 mă simt foarte bine. Dacă mă trezesc la 6, deja pierd elementele și capitolele pe care trebuie să le fac.

Deci primul lucru, fac tot posibilul să mă ridic cât de repede, cât de brusc din pat. Apoi deschid geamul, inspir aer, care este mai curat de dimineață și vă rog să mă credeți că privesc spre cer și fac o rugăciune, în gând, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua care a trecut și îi mulțumesc pentru ziua care vine.

Asta am făcut de dimineață. Și când am văzut că afară este și răcoare, este și frumos și au apărut primele raze de soare și era și curat, mi-am dat seama că totul va fi foarte bine", a mai spus prof. dr. Vlad Ciurea în cadrul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel