România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 27 ian, 04:41
Prof Dr Olga Simionescu, totul despre afecțiunile pielii la Academia de Sănătate
Prof dr Olga Simionescu. Foto: DC Medical
Prof Dr Olga Simionescu vine la Academia de Sănătate pentru a discuta despre cele mai întâlnite afecțiuni ale pielii. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical.

Prof Dr Olga Simionescu, șeful disciplinei Dermatologie la UMF Carol Davila și șeful Clinicii Dermatologie nr I din Spitalul Clinic Colentina.

Dermatologia este specialitatea medicală ce se ocupă cu cel mai mare organ din corpul uman: pielea. Ramificațiile acestui organ, însă, se întind în tot organismul, nu doar la suprafața sa, așa cum am crede. Tocmai de aceea, bolile de piele pot fi foarte periculoase, dacă nu sunt diagnosticate și tratate la timp. Și nu ne referim doar psoriazis sau la melanom (cea mai cunoscută formă de cancer de piele). Se știe că sunt în jur de 5.000 de boli de piele.

„Dermatologia a devenit o specialitate foarte vastă, cu posibilități din ce în ce mai complexe de rezolvare a afecțiunilor, unele dintre ele fiind afecțiuni primare ale pielii, altele – manifestări cutanate ale afecțiunilor practic din întreg organismul, deci e un domeniu în care sunt multe lucruri de spus, multe noutăți, multe descoperiri de ultimă oră care au schimbat fața unora dintre acestea", explică academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Prof dr Olga Simionescu va vorbi, pe larg, despre cele mai periculoase afecțiuni ale pielii, care sunt tratamentele inovatoare dedicate lor și care este prognosticul pentru pacienții cu aceste afecțiuni.

Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro