Prof. Anca Cheaito, invitata săptămânii la Tradiții românești în diaspora - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Facebook Anca Cheaito
Foto: Facebook Anca Cheaito
Prof. Anca Cheaito, președinta Asociației România-Levant (Asociația comunității românești din Liban) și scriitorul Flaviu George Predescu dialoghează în cadrul emisiunii ”Tradiții românești în diaspora”, despre obiceiuri, tradiții și sărbători românești în Orient.

Tradiții românești în diaspora este un proiect finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni prin care se dorește sprijinirea românilor care locuiesc în străinătate să descopere și să redescopere tradiții și obiceiuri românești, prezentate într-o formă creativă și interactivă, beneficiind de expunerea unor experiențe personale, dar și de informații documentate științific, existente în patrimoniul bibliotecilor din România.

Materialele realizate în cadrul acestui proiect nu reprezintă poziția Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, dar vin să sprijine într-o notă originală și bine fundamentată teoretic, misiunea de a încuraja sentimentul de mândrie al românilor, indiferent că se află în țară sau străinătate, pentru valorile tradiționale, laice, creștine sau precreștine.

Emisiunea e difuzată vineri, 14 iunie, de la ora 13.00, pe site-urile www.dcnews.ro , www.stiridiaspora.ro și www.dcnewstv.ro și pe paginile de Facebook și YouTube ale DCNews și ȘtiriDiaspora.

Vă invităm să activați notificările pe paginile noastre de Facebook și YouTube și să distribuiți.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel