Produse care te ajută să îți protejezi bronzul, chiar dacă vara a trecut
Data publicării:
Autor: Stoica Iulia Maria
WhatsApp
Bronz
Bronz

Vara deja a trecut și vremea nu mai este de plajă. Dacă nu sunteți adepta mersului la solar pentru că nu îl considerați sănătos, trebuie să aveți grijă ca bronzul pe care l-ați căpătat să dureze cât mai mult. Un produs pe care trebuie să îl evitați este gelul de duș cu particule abrazive pentru că favorizează exfolierea pielii. Nici apa fierbinte nu este recomandată pentru că pătrunde mai ușor în piele și duce la eliminarea clelulelor moarte, iar bronzul va fi pierdut mai repede. Alegeți dușurile scurte cu apă călduță și renunțați la burete. Pentru o bună hidratare a pielii, folosiți după baie uleiuri de bebeluș sau creme hidratante care să împiedice uscarea pielii. O piele hidratată corespunzător se va exfolia mai greu, iar culoarea căpătată de la soare va dura mai mult timp.

O altă metodă de prelungire a bronzului este utilizarea cremelor de corp care să conțină și puțin autobronzant. Nu cumpărați produse care promit o nuanță mult mai închisă decât cea a pielii dumneavoastră pentru că înlăturarea acestora lasă urme inestetice pe piele.

Beta carotenul este cunoscut pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului și pentru nuanța galben-portocalie pe care o dă pielii. Începeți să introduceți în alimentație cât mai mulți morcovi, cartofi dulci și roșii. În general, beta carotenul este prezent în legumele și fructele care au o culoare verde, roșie sau galbenă. Puteți încerca și suplimente alimentare care se găsesc sub formă de capsule sau gel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel