Produs cu conotaţii tragice, pe masa corporatiştilor. Sorin Minea: Specific românesc
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sorin Minea - merinde urbane
Sorin Minea - merinde urbane
Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst, a vorbit, în cadrul emisiunii ”Jungla Urbană” de la DCNews, despre modul în care a reuşit să aducă gusturile autentice de la ţară în birourile celor care lucrează, acum, în marile oraşe ale ţării. 

Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst a povestit, în emisiunea "Jungla urbană" de la DC News despre ceea ce a stat la baza lansării gama de produse "Merinde urbane", adică mâncăruri gata preparate, numai bune de mâncat în pauza de masă de la birou sau chiar acasă, atunci când suntem pe fugă şi, mai ales, despre ideea de a include în gama de produse poate cel mai vechi desert românesc - coliva. Sorin Minea reuşeşte, astfel, să aducă pe masa corporatiştilor acest produs cu conotaţii tragice. 

"Am împerechiat un arhaism – merinde, cu un neologism – urban. Suntem o naţie care suntem la mijloc: venim de la ţară şi trăim la oraş. Pe vremuri, la ţară, atunci când plecam la muncă, luam la noi merinde. Am vrut să transmit că mâncăm acelaşi lucru cu care am fost obişnuiţi, dar la birou. Coliva nu implică supărare sau tristeţe.

În ceea ce priveşte coliva, pe care am inclus-o în gama noastră de produse, pot spun că aceasta nu implică neapărat ceva trist, tragic, ci este  cadoul, desertul care se dă celor care cinstesc memoria celui care a murit. Este un desert specific românesc şi bănuiesc că e primul, pentru că are grâu, nucă şi un îndulcitor – zahăr sau miere. Este cel mai simplu desert, sănătos pe cât poate fi de sănătos şi neaoş românesc", a declarat Sorin Minea.

Urmăreşte declaraţia lui Sorin Minea, aici:



Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel