Producția PRO Tv pleacă la Antene
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mona Segall , producătorul general al celor mai importante emisiuni de la PRO Tv, printre care „Dansez pentru tine” sau „Românii au talent”, se mută la Antene, împreună cu echipa sa, potrivit paginademedia.ro .

Conform unor surse apropiate echipei de producție pe care o coordonează Mona Segall, aceasta va pleca la grupul Intact împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

După finalul actualului sezon al concursului „Românii au talent”, Mona Segall va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Iată cartea de vizită a Monei Segall:

- În perioada 1973-1992, Mona Segall a lucrat în Studiourile Buftea, ca asistent de regie și regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat amintim și „Liceenii”.

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, când a lucrat la realizarea serialului „Lumini și umbre”.

- De la începutul anilor '90 lucrează pentru Media Pro și pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producție înființată și condusă de ea, din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Știi și câștigi”, „Roata norocului”, „Prețul corect”, „Riști și câștigi”, „Te uiți și câștigi”, „Ecuația Pro”, „Ministerul comediei”, “Vara ispitelor”, „Alege A.S.I.A”.

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor „Dansez pentru tine”, „MasterChef”, „Vocea României” și „Românii au talent”.

Citește și: Bombă la PRO TV! Pândaru și Hostiuc, dați afară de la "După 20 de ani"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel