Anamaria Prodan, prin oraș cu dricul: "Trebuie să fac perfecțiune și din moarte" (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Anamaria Prodan face ce face și ia pe toată lumea prin surprindere. De curând, impresara s-a fotografiat cu dricul, prin oraș.

După despărțirea de Flaviu Nedelea, Anamaria Prodan pare să aibă planuri mari. A pornit o nouă afacere.

“Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!

Citește și:

Relația cu Flavius Nedelea, gata după doar o lună

După doar o lună de la oficializarea relației, cei doi și-au spus "Adio", deși nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, ținând cont de declarațiile spumoase ale Anameriei Prodan la adresa lui Flaviu Nedelea.

"Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă", spunea, înainte de despărțire, Anamaria Prodan pentru Wowbiz.ro.

"Am trăit un vis cumplit, un coșmar"

"Am trăit un vis cumplit, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Ce spunea despre Flavius Nedelea

"Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată.

Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: "Îl știu pe bărbată-tu". Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: "Nu vreau să mă trezesc din visul ăsta niciodată". Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și să trăim așa fericiți toată viața", a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel