Prodanca către Boc: Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma' de buletin
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
prodan
prodan

Ana Maria Prodan a reacţionat dur, pe contul ei de Facebook, la o declaraţie a lui Emil Boc la adresa ei. Vorbele fostului prim-ministru au iritat-o la maxim pe doamna din conducerea Universităţii Cluj.

"Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma' de buletin... mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mîna pe tine suporterii...", a tunat Anamaria Prodan, care nu s-a oprit însă aici. "Cît de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot el se dă în spectacol! Ăsta ca să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Cînd am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta şi nu o să mă fac de rîs făcînd jocul lui Boc sau al altor domni care-şi doresc să o omoare! Ghinionul lor că m-au întîlnit!".

"Eu am învăţat că nu trebuie să-i dai importanţă de fiecare dată unei doamne care, poate, tocmai chiar acest lucru îl caută: mediatizare şi scandal. Prefer să lucrăm pe legi şi pe acte", a fost declaraţia lui Boc care a iritat-o pe Ana Maria Prodan.

Ana Maria Prodan este nemulţumită că nu a primit sprijin financiar de la Primăria Cluj şi ameninţă că va muta echipa la Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel