Procurorul şef al DNA a subliniat la Washington lecţiile şi experienţa României în lupta împotriva corupţiei
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Crin Bologa, a subliniat la Washington lecţiile şi experienţa României în lupta împotriva corupţiei în cei 20 de ani de la înfiinţarea primelor instituţii pentru combaterea corupţiei, informează vineri Ambasada României în SUA pe pagina sa oficială de Facebook.

Oficialul român a participat la un eveniment care a marcat dimensiunea cooperării în domeniul combaterii corupţiei şi consolidării statului de drept în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, în cursul vizitei sale desfăşurate săptămâna trecută la Washington, potrivit Agerpres.

Printre invitaţii la eveniment s-au numărat oficiali din cadrul administraţiei de la Washington, membri ai comunităţii româno-americane, reprezentanţi ai corpului diplomatic de la Washington, personalităţi din mediul academic, cultural, de afaceri şi al think-tank-urilor.

Vizita înaltului magistrat a făcut parte din ampla serie de evenimente organizate de Ambasada României în SUA pentru marcarea a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic între România şi Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel