Procurorii Man şi Ardelean, revocare. Decizia CSM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Secţia pentru procurori a CSM discută, în şedinţa de miercuri, 30 ianuarie, solicitarea de revocare din funcţie a procurorilor DNA Oradea Ciprian Man şi Cristian Ardelean.

Update: CSM a avizat pozitiv solicitarea venită din partea DNA privind revocarea procurorilor DNA Oradea, anunţă Antena 3. Decizia a fost luată de către CSM cu unanimitate de voturi. 

Ştirea iniţială: Procurorii DNA Oradea implicaţi în scandalul înregistrărilor, ar putea fi revocaţi din funcţie. Secţia pentru procurori a CSM discută, în şedinţa de miercuri, două cereri în acest sens. Este vorba despre:

1. Solicitarea procurorului şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie de avizare a revocării lui MAN CIPRIAN FLORENTIN, din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie.

2. Solicitarea procurorului şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie de avizare a revocării lui ARDELEAN CRISTIAN MARIUS, din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Solicitarea vine după apariţia în spaţiul public a unor înregistrări în care sunt surprinse discuţii în care se vorbeşte de urmărirea penală a unor judecători ca să intre "frica în ei". 

Vezi şi: Furtuna Gabriel face prăpăd în Franţa

Bancă Naţională, nou guvernator. Anunţ oficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel