Procurorii clasează plângerea penală privind frauda la Sectorul 1. Daniel Tudorache: Clotilde Armand induce din nou în eroare cetățenii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Daniel Tudorache a oferit, joi, o reacție referitor la clasarea plângerii penale privind frauda de la Sectorul 1.

Fostul primar al Sectorului 1 susține că Clotilde Armand are o influență asupra sistemului judecătoresc.

„Clotilde Armand induce din nou în eroare cetățenii! Ceea ce nu ne miră, ăsta este stilul ei, așa a reușit să păcălească lumea până când s-a cocoțat în fotoliul de primar al Sectorului 1! Prin FRAUDĂ, așa cum a văzut o lume întreagă!

Din păcate, este din ce în ce mai clar că este susținută / favorizată de sistemul care a ajutat-o la alegeri și care mă hăituiește cu acuzații aberante de 2 ani încoace!Pe scurt, a existat un procuror de caz, Iasinovschi, care a spus clar și a demonstrat că Armand a câștigat în urmă unei FRAUDE! Acest procuror a fost executat! A fost obligat să dea 166 de disjungeri pentru fiecare din secțiile de votare, iar dosarul cu miza, care îi privește pe Armand, Barna, Sprincu (Președintele Biroului Electoral de Sector) și pe alți grei, zace uitat pe undeva.

Așadar, pentru ca întreagă presă să titreze “Răsturnare de situație”, procurorii au clasat, “întâmplător”  EXACT dosarul ce viza o secție unde Clotildei îi lipsea… UN VOT!!! Și au scurs în presă informația, ca presă să spună… parcă totuși nu a furat! Sau nu mult.

Dincolo de imaginile pe care nu avem cum să le uităm, rămân cifrele renumărării efectuate de un procuror care a încercat să afle adevărul și care a fost efectiv CRUCIFICAT de un sistem care vrea să o mențină pe Armand la primărie cu orice preț! Și singura ei șansă e să candideze singură!

Cifrele sunt devastatoare:

- secția de votare 13 -> Dan Tudorache  393 (ROAEP), 390 (SIIJ) ; Clotilde Armand 348 (ROAEP), 286 (SIIJ);

- secția de votare 24 -> Dan Tudorache 269 (ROAEP), 262 (SIIJ); CLotilde Armand 367 (ROAEP), 121 (SIIJ);

- secția de votare 36 -> Dan Tudorache 227 (ROAEP), 225 (Siij) , Clotilde Armand 240 (ROAEP), 2 (SIIJ)!!! DOUĂ VOTURI!!! 238 FURATE pentru Armand.

- Secțiiile 42, 48,49,50,51,52,55,58,62,67,69,74,76,118,121,151,154,162,163,164 NU s-au găsit sacii, adică aici nu au mai apucat să îi înlocuiască.

Din totalul de 166 de secții de votare din S1, în urmă numărătorii efectuate de către SIIJ au rezultat următoarele lucruri:

1. 20 de secții lipsesc cu desăvârșire - procese verbale completate cu 0;

2. 4 secții au diferențe mari între ce regăsim pe ROAEP și ce au constatat cei de la Siij (aprox 600 de voturi pe care Clotilde le pierde doar în aceste 4 secții );

3. 3 secții au cel puțin 2 saci diferiți pentru aceste secții;

4. multiple nereguli cu privire la sigilarea sacilor sau integritatea acestora.

Din totalul de 91 112 de voturi înregistrate pe platforma ROAEP, 11 441 au fost furate (cele aferente celor 20 de secții lipsă) adică 12.55% din total.

În urma parcurgerii tututor proceselor verbale atât ROAEP cât și sij (fără 20 de secții care lipsesc) -> pe ROAEP Clotilde câștigă cu 1003 voturi, pe SIIj-> Tudorache A CÂȘTIGAT cu 1715 voturi!!!

Matematica nu minte!Iar oamenii nu sunt proști și nici nu pot fi mințiți la infinit de o Clotilde Armand care a făcut numai nenorociri!

Chiar dacă justiția nu va fi lăsată să facă dreptate, CETĂȚENII o vor face, când vor merge la vot, chiar dacă vor face slalom printre gunoaie, pentru a scapă de GUNOIUL cel mai mare!

Clotilde Armand, NU mă sperii și NU mă intimidezi, nici tu și nici prietenii tăi!Voi candida și te voi bate rău la vot, pentru că OAMENII vor vota MAI MASIV decât puteți voi fură! Exact ca în 2016!”, a transmis Daniel Tudorache, prin intermediul unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel