Urmărește emisiunea live
Procuror DNA, pus la punct de Becali
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Procurorul principal care a instrumentat Dosarul Transferurilor la deschiderea procesului, Doru Ţuluş – fost şef al Diviziei a II-a din cadrul DNA şi actual procuror la nivel central al instituţiei - a fost pus la punct de către fostul impresar Ioan Becali, unul dintre inculpații cazului.

[caption id="attachment_376248" align="alignleft" width="288"] foto: ziuanews.ro[/caption]

Fanatik.ro prezintă un eveniment petrecut în biroul procurorului DNA, scene confirmate parţial de fostul agent FIFA. Potrivit martorilor, procurorul l-a chemat pe Giovani Becali în biroul său, dar reacţia acestuia din urmă  l-a lăsat fără reacţie pe Doru Țuluș. Când a intrat în birou, fostul impresar s-a declarat extrem de deranjat de faptul că procurorul fuma și a început să urle la fostul şef al Diviziei a II-a din cadrul DNA.

Iată dialogul care ar fi avut loc între cei doi:

Becali: “Aruncă ţigara!”

Ţuluş: “Ce? Tu nu ştii în ce birou ai intrat? E locul meu de muncă, e biroul meu!”

Becali: “Ştiu unde am intrat. Am intrat în biroul meu, nu al tău! Să fie clar pentru tine! E plătit de mine şi de ceilalţi cetăţeni ai României!”

Sideraţi, martorii prezenţi au tăcut şi au înghiţit în sec, urmărind reacţia lui Doru Ţuluş, căruia nu îi venea să creadă că Ioan Becali putea avea o astfel de atitudine într-o situaţie deloc favorabilă pentru el, mai scrie sursa citată. După câteva secunde de pauză, momente în care nimeni nu a mai făcut vreun gest, dialogul dintre cei doi s-a reluat.

Ţuluş: (uitându-se către martorii din birou) “Mă, ce tupeu are ăsta!”

Becali: “Tu nu înţelegi? Chiar vrei să-ţi sparg tot pe aici, să mă duc la presă şi să relatez cum m-ai primit în birou? Stînd picior peste picior şi fumînd?”

Ţuluş: “Mă, tu eşti sănătos?”

Becali: “Aş vrea şi o să fiu sănătos dacă stingi ţigara”.

Becali a confirmat discuția cu Țuluș

Într-un final, procurorul DNA a stins ţigara şi a purtat discuţia dorită cu fostul impresar. Chemat ulterior de către DNA să dea detalii despre conturile off-shore prin care s-au plimbat banii din transferurile jucătorilor implicaţi fără voia lor în acest dosar, Becali a făcut referire la acest incident avut cu Doru Ţuluş.

“De ce sunt eu la DNA? Poate pentru că i-am spus domnului Ţuluş că nu se fumează la el în birou? Cred că de asta sunt aici”, a spus fostul agent FIFA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel