Data publicării:

Procuroarea Laura-Felicia Ceh, selectată de MJ pentru funcția de magistrat de legătură în Italia

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ministerul Justiţiei l-a selectat pe magistratul de legătură român în Republica Italiană. Stelian ION: „Pe doamna procuror o recomandă din plin experiența bogată în domeniul cooperării judiciare internaționale”.

"Ministerul Justiției a selectat-o pe doamna procuror Laura-Felicia Ceh pentru a ocupa funcția de magistrat de legătură în Republica Italiană, postul fiind vacant din anul 2011. Procedura a cuprins concurs de dosare și interviu. Laura-Felicia Ceh are o vechime de peste 24 de ani în funcția de procuror. Din anul 2006 este punct de contact naţional la Rețeaua Judiciară Europeană în materie penală.

De asemenea, a fost primul magistrat de legătură român în Franța, fiind detașată în această funcție în perioada 2012 - 2013. Magistratul de legătură român în Italia va contribui la facilitarea cooperării judiciare între autoritățile competente ale celor două state. Mandatul magistratului de legătură este de 3 ani; activitatea și-o va desfășura la Roma, în cadrul Ministerului italian al Justiției", transmite Ministerul Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel