Problemele de sănătate la care ești predispus în funcție de data nașterii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Problemele de sănătate la care ești predispus în funcție de data nașterii / Foto: Pixabay
Problemele de sănătate la care ești predispus în funcție de data nașterii / Foto: Pixabay
Data nașterii determină ce probleme de sănătate ai putea avea în decursul vieții, spun numerologii.

Data nașterii poate dezvălui o mulțime de detalii despre sănătatea ta, conform numerologiei, scrie Citymagazine. Pentru a afla dacă există un aspect care vă strica vitalitatea și sănătatea, trebuie să adunați toate numerele de la data nașterii și să le reduceți la o singură cifră. Numărul rezultat vă arată la ce trebui să acordați mai multă atenție și astfel să eviți potențialele probleme de sănătate.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 17 septembrie 1978, calculul tău ar fi 1+7+9+1+9+7+8=42=4+2=6, deci numărul tău este șase.

Fiecare număr are un o semnificație individuală:

Numărul 1


Dacă numărul tău este 1, înseamnă că energia Soarelui este accentuată în data nașterii tale. Persoanele cu acest număr ar trebui să acorde atenție dinamicii și mișcării, deoarece consumul mare de energie, somnul puțin și mult stres pot provoca o mulțime de probleme cu circulația, hipertensiunea și inima. Recomandarea este mai multă odihnă, o dietă adecvată bazată pe fructe și legume galbene. Se recomandă renunțarea la zahărul alb.

Numărul 2


Dacă numărul tău este 2 înseamnă că ai subliniată energia Lunii în data nașterii. Persoanele cu un număr accentuat 2 au probleme intestinale, crampe, somn prost și digestie proastă. Deoarece numărul 2 este legat de emoții, stresul trebuie evitat deoarece poate duce la multe complicații de sănătate. Persoanelor cu cifra 2 li se recomandă să ia magneziu și alte vitamine.

Numărul 3


Dacă numărul tău este 3 înseamnă că ai o energie accentuată în Marte care declanșează conflicte frecvente. Meditația, yoga, somnul sănătos și dieta pot ajuta la reglarea energiei. Persoanele cu cifra 3 ar trebui să mănânce în principal fructe roșii, dar și diverse condimente pentru a-și atinge echilibrul.

Numărul 4


Dacă numărul tău este 4 înseamnă că ai o energie Mercur accentuată. Acest număr aduce o stare de spirit schimbătoare și poate afecta foarte mult relația cu mediul înconjurător, precum și relațiile cu cei dragi. Având in vedere ca sunt oameni foarte sensibili, este de dorit ca aceștia să apeleze la psihoterapie la anumite intervale de timp, ceea ce îi va întări și va contribui la acceptarea unor atitudini de viață mai bune și pozitive. Cerealele sunt foarte importante în dieta zilnică a persoanelor cu numărul 4.

Numărul 5


Dacă numărul tău este 5, înseamnă că ai o energie a Jupiterului accentuată. Cel mai mare dușman al sănătății acestor oameni este oboseala frecventă, un ritm accelerat fără odihnă și durerile de cap. Un somn regulat va reduce tensiunea și nervozitatea. Persoanele cu un număr accentuat 5 la data nașterii ar trebui să mănânce alimente de culoare violet. O viață echilibrată și un somn bun sunt cruciale pentru acești oameni, deoarece îi regenerează într-un anumit fel și le restabilește vitalitatea.

Numărul 6


Dacă numărul tău este 6 înseamnă că ai o energie Venus accentuată. Acest lucru declanșează posibile probleme pulmonare și o sensibilitate crescută. Persoanele cu cifra 6 ar trebui să petreacă cât mai mult timp în aer curat și să evite țigările. Înlocuiți dulciurile cu fructe proaspete, în special afine și smochine. Statul în camere întunecate și cu fum poate avea un efect devastator asupra persoanelor cu numărul 6.

Numărul 7


Dacă numărul tău este 7 înseamnă că ai energia lui Saturn subliniată. Problema cu tensiunea, nervii și pielea sunt evidențiată aici. Persoanele cu cifra 7 ar trebui să aibă mai multă grijă de pielea lor și să evite expunerea excesivă la soare. Ciupercile ar trebui incluse în dietă, iar aportul de carne trebuie redus la minimum. Saturn este asociat cu arome specifice și ierburi care au un gust ascuțit. De asemenea, este mai bine să folosiți mere verzi, lămâi sau pere.

Numărul 8


Dacă numărul tău este 8, înseamnă că ai accentul pus pe energia lui Uranus, ceea ce poate aduce o mulțime de probleme cu vezica biliară și ficatul. Pentru femei, acest număr este asociat cu zona organelor genitale și a sistemului reproducător. Aici există o tendință spre o dispoziție depresivă. Odihna și un ritm zilnic echilibrat sunt cheia. Persoanelor cu acest număr este recomandat să consume cât mai multă legume verzi, ceai negru și carne de pește.

Numărul 9


Dacă numărul tău este 9 înseamna că ai o energie accentuata a lui Neptun, care vorbește despre tendința la alergii, imunitate redusă, temperatura corporala crescuta, precum și diverse erupții care apar din când în când. Persoanele cu cifra 9 nu ar trebui să mănânce alimente grele și grase, ci ar trebui să se concentreze pe alimente fără exces de grăsime. Fructele de mare, uleiul de măsline, mâncărurile din pește, lămâile și fructele exotice ar trebui incluse în dietă. Având în vedere cî acest număr este legat de sensibilitate, aici este foarte importantă o viață echilibrată, fără stres și tulburări emoționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel