Data publicării:

Probleme pentru o zodie în săptămâna 25 - 31 martie. Daniela Simulescu: Nimic nu decurge așa cum v-ați fi așteptat! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Berbec. 

Pe data de 25 martie, vom avea o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună din acest an. Daniela Simulescu a explicat ce înseamnă acest lucru și la ce ne putem aștepta. 

„Ne apropiem de finalul lunii martie și nu o facem așa simplist, ci pur și simplu ne agățăm de prima Eclipsă a anului 2024. Ne uităm la evenimentele săptămânii viitoare. Ele nu sunt foarte multe. E de ajuns să avem o Eclipsă, nu ne mai trebuie nimic altceva și pentru că este o Eclipsă de Lună Plină, s-ar putea să avem parte de tot felul de evenimente în jurul nostru, mai ales când e vorba de negocieri.

Știm că atunci când  vorbim de arhetipul Balanței vorbim de diplomație, negociere, socializare, doar că, de cele mai multe ori, în spatele acestor concepte se ascund și foarte multă furie, nehotărâre și foarte multă frustrare. Așa că mulți dintre noi s-ar putea, ca la începutul săptămânii următoare, să avem tendința de a pune stop unor parteneriate, de a ajunge la un apogeu, de a ne da seama că nu mai merge.

Arhetipul Balanței vorbește, în primul rând, despre relații. Cei care vor fi cei mai afectați sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale. Vorbim de Berbec, Rac, Balanță și de Capricorn.

Cei care vă știți cu aceste energii, s-ar putea să nu prea dormiți bine în această noapte!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Ești printre protagoniști pentru că Luna Plină se întâmplă la tine, în casa a 7-a. Când avem o Lună Plină, bineînțeles, avem și Soarele în semnul tău și Luna în semnul opus, în apropierea Nodurilor.

Trebuie să rețineți că mulți dintre voi s-ar putea să aveți surprize față de parteneriatele în care sunteți implicați, fie cele personale, fie cele profesionale. Unele mai pot merge, altele nu mai pot. Poate că aveți tendința să mai încercați, să vă mai chinuiți, să mai lăsați de la voi, să mai faceți un compromis. Nu o să se mai poată! Trebuie să vă dați seama ce mai merge și unde nu mai merge că poate pe unii oameni nu-i mai abordați, nu-i mai lăsați la fel de mult în viețile voastre.

Negocierile financiare sunt foarte importante. Nimic nu decurge așa cum v-ați fi așteptat. Trebuie să acceptăm că viață nu e așa cum ne-o dorim tot timpul. Cu cât acceptăm mai repede, cu atât viața ne va fi mai pe plac și ne va fi mult mai ușoară și mai liniară.

Opoziția între Marte, guvernatorul vostru, și Juno, care este în casa a 6-a, vă roagă să stați departe de tot felul de bârfe, de tot felul de neînțelegeri cu colegii, de tot felul de trădări. S-ar putea să vă simțiți trădați pe undeva, dar e mai degrabă doar în capul vostru, e mai degrabă povestea pe care v-o faceți voi. Mai bine comunicați direct și o să vi se explice. Pe moment nu o să vă convină. O să ziceți că sunteți neîndreptățiți, dar trebuie să vă aduceți aminte că viața are momente din acestea, pe care dacă le exagerăm s-ar putea să nu fie bine.

E vorba de ce e în capul vostru pentru că Mercur e în semnul vostru, dar va retrograda la un moment dat și vă faceți tot felul de idei care nu vă sunt prielnice.”, a mai spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel