Probleme pentru Gemeni, Săgetător, Balanță și Berbec. A doua șansă pentru Taur, Scorpion și Leu, după 23 mai
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Mercur și-a început a doua retrogradare din 2022 pe 10 mai, în semnul Gemenilor. Luni, 23 mai, se va întoarce în semnul Taurului, unde va sta până pe 13 iunie. 

Această schimbare de semne se va resimți pentru fiecare pentru că vom muta atenția de pe ceva mai superficial pe ceva mult mai serios.

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 3-a în casa a 2-a. Nu ai fost atent la venituri și cheltuieli. Te-ai împrăștiat în multe direcții și nu le poți susține. Nu poți cheltui ce nu ai. Ai nevoie de o reevaluare în ceea ce privește partea resurselor, nu doar a banilor. 

Taur / Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Focusul se duce acum pe propria persoană. Pe modul în care comunici, te prezinți sau pe ideile tale. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur pleacă din casa 1 și se întoarce în casa a 12-a. Poate că ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ți se arată și rezultatele din ultimele luni. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Apar chestiuni neprevăzute. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. Poți fi predispus la retragere. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur se întoarce din casa a 12-a în casa 11-a. Îți vei da seama că trebuie să apelezi și la alții, că nu le poți face singur pe toate. Te poți reîntâlni cu prieteni foarte vechi sau îți vei reorganiza planurile pentru viitorul apropiat.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur trece din casa a 10-a în casa a 9-a. Este cazul să reiei unele cursuri sau să îți revizuiești principiile de viață. Dacă ai dat peste niște limite personale, depășește-le! Atenție la călătorii, la întârzieri, la actele mașinii, la tot ce ține de drum.

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel