Probleme pentru Barna. Cozmin Gușă: ”E fricos! Lupta este pe viață și pe moarte!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă a vorbit, vineri, la DCNewsTV, și despre Dan Barna, pe care l-a numit „fricos”.

„Barna a avut probleme foarte mari în interior. El e fricos, bineînțeles. A încercat, prin tot felul de artificii de imagine, printr-o ofensivă mediatică în ultima săptămână, că-l vedeai peste tot, să compenseze într-un fel luptele interne, pentru că s-a pus problema să preia el interimatul de la Sănătate. Îți dai seama... Șeful lor, co-președintele lor... El a fugit repede de a trebuit să preia interimatul Cîțu și după să delege atribuțiile către Baciu”, a spus Cozmin Gușă, vineri, la DCNewsTV. 
 
„Așa se discută acolo. Lupta este pe viață și pe moarte”, a continuat Cozmin Gușă. Ulterior, a spus: „Au avut alegeri în diaspora la USR PLUS săptămâna trecută și acolo a fost o bătaie extraordinară. Nu doresc să funcționeze în baza noului statut pe care l-au oficializat tot de săptămâna trecută, de când justiția a dat verde partidului unic USR PLUS. Dar ei se întâlnesc tot în USR și tot în Plus, pentru că acolo se negociază interese de afaceri”, a mai spus Cozmin Gușă.

Amintim că Florin Cîțu declarase că a decis să preia interimatul la Ministerul Sănătății după refuzul vicepremierului Dan Barna. Ulterior, premierul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în MS Andrei Baciu. Săptămâna aceasta, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea Ioanei Mihăilă în funcţia de ministru al Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel