Data actualizării:
Data publicării:

"Proastă nu pot să mă fac". Amalia Năstase încearcă din nou să slăbească: "M-am mai îngrășat ca să le dau și lor o șansă"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Amalia Năstase
Sursa foto: Facebook Amalia Năstase
Amalia Năstase încearcă din nou să slăbească, după ce a acumulat mai multe kilograme, însă nu pune presiune pe ea.

"Nu poți să le faci pe toate pe lumea asta și trebuie să le mai dai șanse și la altele. Nu poți să fii și cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai șmecheră. N-ai cum! Și atunci mai lași de la tine. Proastă nu pot să mă fac și m-am mai îngrășat ca să le dau și lor o șansă, dar o să le-o iau înapoi în 2024. Nu le-o las!", a spus Amalia Năstase pentru cancan.ro.

"Nu se întreabă o femeie câte kilograme are"

Anul trecut, în luna martie, Amalia Năstase era din nou la dietă. Vedeta vorbea atunci despre metoda prin care încercaă să scape de kilogramele în plus.

"Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc. Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc”, a declarat Amalia Năstase.

"Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou, azi, vine, de fapt, din tradiție. În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică.

Vezi și:  "Femeile se culcau cu mine că se culcau cu Botezatu". Creatorul de modă, moment de sinceritate: "Un bărbat nu trebuie să fie frumos. Prefer să trăiesc fără pătrățele" 

"Cine nu slăbește a mai gustat ceva"

Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva. Vedetele nu sunt doctori, vedetele sunt oameni ca toți oamenii, iar, dacă te uiți la ce spun nutriționiștii ei îți explică care anume sunt beneficiile acestui post negru.

Slăbitul este unul dintre beneficii, dar sunt foarte multe alte beneficii și anume se regenerează celula, pentru că are timp s-o facă, digestia are timp să se liniștească și să repornească cum trebuie, microbiomul nostru din intestine se reface”, a adăugat vedeta.

Vezi și: Dragoș Dolănescu, vorbe grele la adresa lui Ionuț Dolănescu și Mariei Ciobanu: "Dacă ne uităm bine, el nu duce deloc spre neamul lui tata"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel