Pro România, candidat prezidenţiale. Victor Ponta, nominalizare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pro România
Pro România
Victor Ponta a făcut o primă nominalizare cu privire la candidatul pe care îl va putea avea Pro România la alegerile prezidenţiale de anul viitor. 

Victor Ponta a făcut o primă nominalizare, duminică seara, la România TV, în ceea ce priveşte viitorul candidat al Pro România la alegerile prezidenţiale de anul viitor. 

"Mă uitam astăzi la cei care-mi erau alături astăzi la Sorin Câmpeanu a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai Educaţiei şi este omul care ocupă cea mai importantă funcţie la nivel internaţional, fiind preşedintele rectorilor francofoni din lume. Daniel Constantin a fost ministrul patru ani la Agricultură, Nicu Bănicioiu a fost ministrul Sănătăţii, Ioana Petrescu la Finanţe. [...]

Întrebat dacă Sorin Câmpeanu ar putea fi candidatul Pro România, Victor Ponta a declarat: "Ar fi un preşedinte foarte bun. Nu am auzit pe nimeni care să spună ceva de rău despre el O să stabilim acest lucru, dar pentru el aș face campanie cu toată inima. Dar mai e ceva timp până atunci", a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel