PRM: Traseistul politic Codrin Ştefănescu a fost exclus din partid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

După ce Codrin Ştefănescu a spus că a demisionat din PRM, un comunicat oficial al PRM în contrazice şi arată că "traseistul politic" Codrin Ştefănescu a fost de fapt exclus din partid.

Codrin Stefanescu„Am luat cunoştinţă, cu dezgust, de anunţul făcut de numitul Codrin Ştefănescu, privind o aşa-zisă demisie a lui din PRM. Motivaţia e ridicolă şi arată cât de murdar poate fi acest individ: cică el pleacă din partid, în semn de protest faţă de colaborarea, la nivel de Capitală, dintre PRM şi PDL (?!). În realitate, situaţia se prezintă cu totul altfel. El n-a plecat de bună voie, ci fusese dat afară, cu o zi înainte, chiar de preşedintele partidului, care nu mai suporta porcăriile şi delirul său mintal. Iată, telegrafic, ,"filmul" ultimei halte pe care acest vagabond politic a făcut-o, la ordinul PSD, în PRM", se arată în comunicatul PRM.

În urmă cu o săptămână, Biroul Permanent al PRM a decis, prin vot, ca în fruntea Organizaţiei Bucureşti să revină Victor Iovici, "mai ales că acesta cunoaşte bine filiala respectivă, fiind viceprimar general al Capitalei şi ocupându-se de reparaţiile la un nou sediu pe care ni l-a atribuit dl. Sorin Oprescu. Asta a fost lovitura care l-a zdruncinat, definitiv, pe C. Ştefănescu! El, care, în repetate rânduri, zicea că vrea să devină primarul general al Capitalei, brusc, s-a văzut fără "platformă", fără "rampă de lansare"! Una e să pui la picioarele lui Adrian Năstase şi ale PSD-ului cea mai puternică Organizaţie a unui partid, pe care aveai misiunea să-l sapi din interior – şi alta e să rămâi cu mâna goală, fiind, practic, trimis la plimbare, sau trecut pe linie moartă".

Viitorul politic al lui Condrin Ştefănescu? "Acum, la ce partid se va aciua? Îl reprimeşte PSD-ul, după eşecul ruşinos al "misiunii" pentru care fusese paraşutat la PRM, ori îşi va face un Partid al Maneliştilor, unde s-ar simţi în elementul lui?“, se mai arată în comunicatul PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel