Data actualizării:
Data publicării:

Priscilla Presley își vinde vila de lux. Cere 16 milioane de dolari pentru 7 dormitoare şi 8 băi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Actrița Priscilla Presley (77 de ani) își vinde locuința din Beverly Hills, California. Vedeta cere aproape 16 milioane de dolari în schimbul casei sale impresionante cu șapte dormitoare, opt băi, un teren de tenis și o grădină superbă. 

Priscilla Presley se desparte de vila ei, amenajată în stil mediteranean, din Beverly Hills, California. Vedeta cere pe proprietate suma de 15.9 milioane de dolari, fiind pentru prima dată în mai bine de 45 de ani când vila este pusă în vânzare. Amplasată pe un teren de peste 4.000 de metri pătrați și ascunsă în spatele unor porți masive, superba locuință este „un adevărat sanctuar care oferă intimitate și izolare, două caracteristici rare în zilele noastre‟, se arată în descrierea locuinței, care „a fost întreținută cu dragoste de actualul proprietar‟. 

Vila opulentă, care a fost construită în anul 1951, are șapte dormitoare, opt băi, mai multe spații de divertisment, inclusiv o cameră de zi pentru oaspeți, o sală de mese și o bibliotecă. Potrivit „Los Angeles Times‟, fiecare cameră are deschidere spre grădină. Tavanele boltite, ușile arcuite, șemineurile impunătoare și panourile din lemn sunt doar o parte dintre detalii ce fac diferența în locuința vedetei. În exterior, deasupra garajului, există o suită separată pentru oaspeți, iar grădinile superbe adăpostesc o piscină și un teren de tenis. Pe terenul casei, există mai multe terase făcute din cărămidă, câteva fântâni și o superbă viță de vie. 

Priscilla Presley, care a fost căsătorită cu regele rock n roll-ului, Elvis Presley, din anul 1967 și până în 1973, s-a mai despărțit de o altă proprietate, situată în Brentwood, Essex (Anglia). Vedeta și-a vândut locuința la doar trei săptămâni de când a pus-o în vânzare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel