Prioritatea nr. 1 a Prințesei Kate Middleton în timpul tratamentului pentru cancer
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol care este prioritatea nr.1 a Prințesei Kate Middleton în timpul tratamentului pentru cancer.

De la începutul tratamentului pentru cancer, Prințesa Kate Middleton a stat departe de ochii publicului și s-a concentrat pe recuperarea ei. Ea a fost nevoită să-și întrerupă programul de îndatoriri regale publice deoarece acum este preocupată să se facă bine, dar și de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, scrie Mirror.

Cu toate acestea, în ciuda acestor lucruri, Kate mai are încă o „prioritate uriașă” atunci când vine vorba de munca ei în calitate de membru al Familiei Regale, a spus Palatul Kensington.

„Prioritatea uriașă” în cauză nu este alta decât promovarea importanței pe care o reprezintă primii ani din viața unui copil. De altfel, anul trecut, ea a lansat grupul de lucru Early Years Business Taskforce al Fundației Regale, care a cerut sectorului privat să se gândească  „radical” la modul în care pot contribui la acest domeniu. Acest grup de lucru a lansat recent un nou raport care evidențiază beneficiile care provin din concentrarea asupra dezvoltării din primii ani - fiind evidențiați factori precum bunăstarea, productivitatea și îmbunătățirea economiei.

De ce Prințesa Kate Middleton nu se poate întoarce pe deplin la îndatoririle regale

„Copilăria timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesa de Wales și ea a fost ținută pe deplin la curent pe tot parcursul procesului și a dezvoltării muncii grupului de lucru. A văzut raportul”, a spus un purtător de cuvânt al palatului.

Cu toate acestea, fanii regali nu ar trebui să se aștepte ca Prințesa Kate să se întoarcă pe deplin la muncă până când echipa ei medicală nu îi va spune că poate să facă acest lucru, scrie sursa citată.

„Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului de lucru. A fost ținută la curent cu toate de la înființarea acestui grup și a citit raportul, fiind informată. Acesta este un angajament clar pe care și l-a luat, că va fi punctul central al muncii sale”, a declarat un consilier al Prințesei Kate.

Kate Middleton a fost văzută făcând plimbări în aer liber cu familia ei în ultimele săptămâni. Totuși, oficialii au subliniat că ieșirile lui Kate nu trebuie confundate ca un semn al stării de bine, avertizând că are nevoie de timp și spațiu pentru a se recupera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel