Prințul William, vizită misterioasă la Serviciul Secret de Informații, fără Kate Middleton
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Prințul William a făcut o vizită misterioasă la Serviciul Secret de Informații, fără Kate Middleton.

Prințul de Wales a făcut o vizită privată la MI6. Abia ulterior s-a aflat că Prințul William s-a întâlnit joi după-amiază cu Serviciul Secret de Informații, care se ocupă de informații străine și protejează Marea Britanie de riscurile din străinătate. Vizita nu a fost mediatizată în prealabil și a apărut abia ulterior în Circulara Curții, lista zilnică a angajamentelor regale oficiale, care este publicată a doua zi, scrie Mirror.

Nu se știe dacă Prințul William l-a întâlnit pe șeful MI6, Sir Richard Moore, cu numele de cod „C”. Intrarea din Circulara Curții scria pur și simplu „Prințul de Wales în această după-amiază a vizitat Serviciul Secret de Informații”, fără nicio locație sau detalii suplimentare.

În 2012 William a mers la Serviciul Secret de Informații cu Kate Middleton

Palatul Kensington a refuzat să ofere informații suplimentare despre vizită. William, în calitate de Duce de Cambridge, a făcut o vizită similară în 2022 și a mers la sediul MI6 din Londra împreună cu Kate Middleton, în 2012.

În 2019, a petrecut, de asemenea, trei săptămâni lucrând cu MI5, MI6 și GCHQ pentru a afla cum funcționează agențiile de securitate și informații din Regatul Unit.

„Aceste agenții sunt pline de oameni din medii cotidiene care fac cea mai extraordinară muncă pentru a ne ține în siguranță”, a spus el la acea vreme.

„Ei lucrează în secret, adesea nici măcar nu sunt capabili să spună familiei și prietenilor lor despre munca pe care o fac sau despre stresul cu care se confruntă”.

În martie, MI6 a lansat o acțiune de recrutare pentru a angaja mai mulți spioni din comunitățile de africani și asiatici. Primul spion negru care a oferit un interviu transmis în direct a declarat pentru BBC Radio 1Xtra că lucrul pentru MI6 a fost mai interesant decât James Bond, spionul fictiv al MI6 care servește regele și țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel