Prințul Philip, moștenire uriașă pentru nepoata favorită. Cine e Lady Louise Windsor și ce a primit după moartea Ducelui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / ladylouise.windsor
Foto: Instagram / ladylouise.windsor
Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, i-a lăsat o moșternire de suflet nepoatei sale preferate. Cine este și ce a primit fata.

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au patru copii, Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward, care le-au dăruit opt nepoți, alături de care Regina și Prințul Philip încearcă să își petreacă timpul în mod egal, fără a face pe unul să se simtă mai apropiat decât celălalt. Cu toate acestea, cei doi au un nepot preferat și dacă vă așteptați să fie unul dintre Prințul Harry și Prințul William, ei bine, nu e așa. 

Deși The Sun publica în anul 2019 un material în care preciza că nepoata preferată este Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au un alt nepot preferat sau mai bine zis, o nepoată, pe Lady Louise Windsor.

Care este nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Incredibil! Nimeni NU se aștepta

Lady Louise Windsor, relație specială cu Prințul Philip

 

Lady Louise Windsor însemna extrem de mult pentru Prințul Philip, iar relația lor era una specială, lucru pentru care, o mare parte din averea bunicului său s-a dus către ea.

Prințul Philip și nepoata sa erau deosebit de apropiați, iar acesta a avut grijă să îi lase câteva daruri speciale și personale în urma morții sale.

Fata a fost prezentă la înmormântarea bunicului său ce a avut loc pe 17 aprilie 2021. 

Prințul William, avertisment pentru Harry. Ceartă după înmormântarea Prințului Philip. Jan Moir: De ce naiba să-l ierte?

Ce moștenire i-a lăsat Prințul Philip nepoatei favorite

 

Potrivit Cosmopolitan, Lady Louise Windsor și bunicul său au împărtășit dragostea pentru cai, dar și pentru trăsuri, iar în semn de iubire, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cele mai de preț lucruri, cei doi ponei ai săi și trăsura verde, care a fost văzută în timpul înmormântării televizate.

Pentru Ducele de Edinburgh, trăsura reprezenta un lucru foarte special și o avea în posesie de aproximativ 8 ani. Adesea îi plăcea să călărească în jurul castelului Windsor și al altor moșii regale, iar nepoata sa a moștenit rapid pasiunea pentru acest sport de la bunicul său.

În timpul înmormântării, trăsura a avut în ea șapca, biciul și mănușile maro ale ducelui.

În plus, drept omagiu pentru bunicul său și pasiunea pe care o împărțeau, Lady Louise Windsor a purtat o broșă cu un design aparte, un cap de cal, ce reprezintă dragostea pentru sportul pe care îl iubeau cei doi.

Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

Cine este Lady Louise Windsor

 

Lady Louise Windsor are 17 ani și este fiica cea mare a Prințului Edward, contele de Wessex, fiul cel mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip, și al Sophiei, contesa de Wessex. 

Tânăra a fost prezentă la înmormântarea bunicului alături de fratele său, care a creat un adevărat mister, deslușit ulterior. Puștiul a atras toate privirile la ceremonie.  

Vezi mai multe: Un băiat de 13 ani, mister la înmormântarea Prințului Philip. Cine este copilul de pe lista celor 30 de invitați la ceremonie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel