Prințul Harry vrea să primească scuze pentru modul în care a fost tratat la Jubileu
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Prințul Harry are pretenția să primească scuze din partea familiei sale pentru modul în care a fost tratat la Jubileul Reginei Elisabeta II. 

Prințul Harry dorește scuze din partea familiei regale pentru modul în care a fost tratat în timpul Jubileului de Platină al Reginei, susține un expert. Angela Levin, care a petrecut un an cu Ducele de Sussex în timp ce își scria biografia, susține că prințul este ”absolut furios”.

Levin susține că Harry nu s-a gândit să vorbească cu William înainte de a se urca în avionul înapoi spre casă cu soția Meghan și copiii Lilibet, în vârstă de un an, și Archie, de trei ani.

Expertul a lăsat de înțeles că William și Harry nu s-au întâlnit în privat în timpul sărbătorii de patru zile.

Soții Sussex s-au întâlnit cu Regina, deși cererea lor pentru o fotografie cu monarhul împreună cu bebelușul Lilibet, a fost respinsă. Citește mai multe pe acest subiect: Harry și Meghan ar fi vrut o poză cu Regina și micuța Lilibet. ”Palatul joacă o mână bună”

Familia de Sussex au participat la un singur eveniment public

Ducii de Sussex au participat public la un singur eveniment jubiliar și anume slujba de mulțumire de la St Paul's. De asemenea, se crede că aceștia s-au întâlnit cu Charles și Camilla în privat.

Levin a declarat pentru Sun Online: „Cred că este foarte, foarte supărat că a fost în mare măsură ignorat. Încă simte că i se datorează scuze. Dar el este cel care ar trebui să-și ceară scuze. El a spus în timpul interviului cu Oprah că Charles și William au fost prinși în capcană, a spus că a fost abandonat de tatăl său”. 

”Nerăbdarea și autodistrugerea sunt vizibile”

”Ar fi trebuit să rămână câteva zile după aceea, să petreacă timp cu Regina după ce îndatoririle ei s-au terminat, să încerce să îndrepte lucrurile cu William. Ar fi avut timp, dar au ales să se grăbească și să plece”, a spus Levin despre intenția ducilor de Sussex de a obține o fotografie cu Regina. 

De asemenea, aceasta a sugerat că Harry părea să fi ”pierdut orice respect pentru oricine acum”, adăugând: „Toată nerăbdarea și autodistrugerea lui sunt vizibile. Nu o poate ascunde”.

Regina le-a refuzat o fotografie. ”Meghan a fost furioasă”

S-a vehiculat faptul că Regina le-a interzis lui Harry și Meghan să o fotografieze. Monarhul a întâlnit-o pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet.

Jurnalistul de investigație Tom Bower, care lucrează la o biografie a ducesei de Sussex, a declarat: „Meghan trebuie să fi fost furioasă când a auzit că fotografiile de la întâlnirea lor la Windsor au fost interzise. Interdicția a fost aplicată la balcon pentru Trooping the Colour, nicio fotografie cu ea cu regina în St Paul's și apoi lovitura finală, nicio fotografie cu Lilibet și străbunica ei. În fine, Palatul joacă o mână bună”. 

El a adăugat: ”Contractul Ducilor de Sussex cu Netflix este în pericol. Vetoul asupra fotografiilor va alimenta resentimentele familiei mutate peste ocean. Represaliile lui Harry s-ar putea concretiza în mai multe dezvăluiri în cartea sa, care urmează să fie publicată mai târziu în acest an. Acesta este un joc periculos pentru ambele părți”. 

Citește și: Meghan Markle i-ar fi interzis Prințului Harry să se întâlnească cu prietenii din Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel