Prințul Harry susține că William l-a atacat fizic după ce a numit-o pe Meghan "dificilă" și "nepoliticoasă" în 2019: M-a trântit la podea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Georgiana Dediş
WhatsApp
Foto: Instagram Sussexroyal
Foto: Instagram Sussexroyal
Ducele de Sussex a fost "doborât la podea" și a rămas învinețit, scrie el în timp ce marchează relația ca o "catastrofă continuă" în carte nouă Spare.

Harry scrie că el și William au avut un meci de țipete la Nottingham Cottage. Se pare că se întâlniseră pentru a discuta despre "catastrofa continuă" a relației lor. Harry susține că William l-a prins de guler și i-a rupt colierul în timpul vârstei.

Prințul Harry a susținut că fratele său, William, l-a prins de guler și l-a aruncat la podea în timpul unei certuri aprinse pe tema soției sale, Meghan Markle. 

Într-un fragment extraordinar din viitoarea sa autobiografie Spare, Harry își amintește ceea ce el descrie drept un atac fizic al fratelui său, despre care susține că i-a provocat răni vizibile, inclusiv zgârieturi și vânătăi.

Se pare că a izbucnit la casa lui din Londra în 2019, în timpul căreia William, acum Prinț de Wales, ar fi numit-o pe Meghan "dificilă" şi "nepoliticoasă".

Harry l-a acuzat pe fratele său că "să citească în presă narațiunea" despre soția sa înainte de a urma un meci de țipete, care s-a terminat cu o altercație fizică, susține cartea.

Extrasul a fost publicat de The Guardian. Nu se știe cum a obținut ziarul un exemplar timpuriu al cărții, având în vedere că editorul Penguin Random House a făcut tot posibilul pentru a preveni scurgerile.

Surse au spus anterior că aranjamentele pentru lansarea memoriului "exploziv" al lui Harry au fost supravegheate îndeaproape și gestionate în detaliu, doar câțiva directori seniori cunoscând detaliile exacte.

Potrivit lui Harry, frații s-au întâlnit pentru a discuta "întreaga catastrofă" a relației lor și a luptelor cu presa. Dar moștenitorul tronului a ajuns la Nottingham Cottage "fierbinte", scrie Harry.

Ducele locuia în casa, cunoscută sub numele de Nott Cott și situată pe terenul Palatului Kensington, la momentul presupusului incident din 2019.

Când au început să se certe despre Meghan, Harry susține că William nu a fost rațional, ceea ce a dus la un meci de strigăte.

Harry povesteşte în detaliu momentul bătăii dintre cei doi

Harry povesteşte că i-a spus fratelui său că nu a putut înțelege de ce nu era mulțumit că este „de rezervă”, acuzându-l pe fratele său că se comportă ca un moștenitor. William i-a spus că încearcă să-l ajute.

Harry a spus: "Vorbești serios? Ajută-mă? Scuze, așa numești asta? Mă ajuți?" Acel comentariu a fost, potrivit lui Harry, cel care l-a înfuriat pe William, făcându-l să înjure în timp ce pășea spre el. Harry a spus că era speriat și s-a retras în bucătărie în timp ce William îl urmărea.

El susține că i-a dat lui William un pahar cu apă și i-a spus: "Willy, nu pot vorbi cu tine când ești așa".

El scrie: "A pus apa jos, mi-a pus alt nume, apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat atât de repede. Deci foarte repede. M-a prins de guler, rupându-mi colierul și m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spate, bucățile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să iasă".

Atunci William i-a spus fratelui său să-l lovească înapoi, scrie Harry. Ducele a spus că a refuzat să riposteze și că William a plecat.

Când viitorul rege a plecat pentru ultima oară, Harry susține că a sunat susţinând că „Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta”. Harry spune că a răspuns: "Vrei să spui că m-ai atacat?" El spune că William a adăugat: "Nu te-am atacat, Harold".

Potrivit lui Harry, el nu i-a spus inițial lui Meghan despre ceartă, ci și-a sunat terapeutul.

Meghan a fost "teribil de tristă" când a aflat că cei doi fraţi au avut o altercaţie

El scrie că a informat-o pe Meghan despre altercație doar atunci când ea a observat "zgârieturi și vânătăi" pe spatele lui, adăugând că "nu a fost atât de surprinsă și nici atât de furioasă", dar că a fost "teribil de tristă".

Extrasul dramatic dezvăluit cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a cărții este probabil să înregistreze o creștere a vânzărilor.

Acesta vine în momentul în care memoriile prințului Harry Spare este deja pe locul 2 pe lista celor mai bine vândute Amazon în pre-vânzare în America de Nord și Marea Britanie.

Cartea ducelui de Sussex, care urmează să fie lansată la începutul săptămânii viitoare, se așteaptă de mult să dubleze atacurile sale asupra familiei regale.

Spare va fi în librăriile din Marea Britanie când vor deschide marți dimineața, ediția e-book fiind disponibilă pentru descărcare pe Kindle de la scurt timp după miezul nopții în aceeași zi.

În Statele Unite, care este cu cinci până la opt ore în urma Marii Britanii, va fi în seara zilei de luni, 9 ianuarie, când copiile cărții electronice ale cărții vor fi disponibile pe Kindle, în același moment în care ceasul bate miezul nopții marți dimineața în Marea Britanie.

Există aranjamente ultra-securizate, ducele și editorii săi depunând eforturi mari pentru a se asigura că va fi publicat simultan în întreaga lume marțea viitoare.

Spare, parte dintr-un contract de 20 de milioane de dolari, pare să fie orientată spre William şi Kate

Prințul Harry lucrează în secret la cartea despre viața sa în Familia Regală de peste un an, ca parte a unui contract de carte de 20 de milioane de dolari raportat cu Penguin Random House.

El a colaborat cu scriitorul fantomă, câștigător al Pulitzer, J. R. Moehringer, într-o mișcare rară a unui membru senior al familiei regale. Se spune că Moehringer va primi 1 milion de dolari pentru contribuția ei.

Spare este publicat în 16 limbi, inclusiv chineză, finlandeză, maghiară, spaniolă și portugheză, dar nimeni nu trebuia să poată pune mâna pe o copie timpurie. 

În cele 416 pagini cât conţine cartea scrisă de Duce, Regele Charles pare să fie scutit de furia acestuia. Nu acelaşi lucru se poate spun despre William si Kate. 

El a susținut, de asemenea, că și-ar dori să-i aibă înapoi pe tatăl meu și pe fratele meu în trailere pentru două interviuri cu Tom Bradby de la ITV și Anderson Cooper de la CBS, care au apărut ieri.

O persoană din interiorul regal a spus pentru Mirror: "Totul se simte foarte repetitiv. Criticismul constant al lui Harry este destul de extenuant și știe foarte bine că este foarte puțin probabil ca ei să se angajeze într-o bătălie de cuvinte.

Cartea va fi publicată la doar câteva săptămâni după ce el și soția sa Meghan și-au lansat seria Netflix care detaliază relația lor și despărțirea de Familia Regală, în timp ce au apărut rapoarte că Meghan intenționează, de asemenea, să-și publice propriile memorii-bombă.

Potrivit unei surse, ducesa de Sussex "se gândește să devină cu totul sinceră cu privire la timpul pe care l-a petrecut în lumina reflectoarelor regale și să nu lase nicio piatră neîntorsă".

Meghan și-a lansat deja cartea pentru copii The Bench la aceeași editură și se zvonește că cuplul lucrează la o carte "wellness". Acum se crede că a patra carte de mister va fi autobiografia ducesei.

Harry îşi doreşte să se împace

Sursele regale au respins sugestiile Prințului Harry potrivit cărora familia sa nu a arătat dorința de a se împăca cu el, spunând că regele Charles l-a invitat în vizită de Crăciun.

Ducele de Sussex a susținut că o potențială reuniune cu familia sa nu părea realizabilă, spunând că tatăl și fratele său "nu au absolut nicio dorință de a se împăca".

El a făcut afirmația într-un trailer pentru un interviu cu Tom Bradby de la ITV, pe care l-a făcut ca parte a blitz-ului publicitar pentru noul său memoriu, Spare, care apare săptămâna viitoare.

Dar persoane din interiorul Palatului Buckingham au dezminţit afirmațiile, etichetându-le drept "prostii" și spunând că Harry și soția sa Meghan au avut o invitație deschisă să se alăture restului familiei de Crăciun, notează Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel