Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o poză cu fiica lor, Lilibet Diana
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Prima poză a micuței Lilibet Diana a apărut cu ocazia primei ei aniversări. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic organizat de prietena și apropiata lor, Misan Harriman, relatează marţi Reuters și Agerpres. Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt.

Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry. Familia, care locuieşte în Montecito, California, s-a aflat în Marea Britanie săptămâna trecută cu ocazia Jubileului de platină al reginei. 

Prințul Louis s-a dat în spectacol la Jubileul Regine

Ultima zi a celebrării Jubileului de Platină a Reginei a fost plină de și mai mult fast, spectacol și o serie de parade și nu a fost lipsită de alte momente amuzante, mulțumită unuia dintre cei mai tineri membri ai familiei regale. Prințul Louis, în vârstă de patru ani, a făcut spectacol când a încercat să întreacă mai multe limite cu mama sa, Catherine, ducesa de Cambridge.

În timpul evenimentului de duminică din centrul Londrei, Prințul Charles, moștenitorul tronului, și fiul, Prințul William, au participat cu familiile lor din zona din fața Palatului Buckingham.

Cu această ocazie, Prințul Louis a reamintit lumii că, deși este membru al familiei regale, este doar un copil de patru ani, scrie abc.net. În timpul festivităților, în a patra zi, tânărul prinț părea să aibă un tantrum, după ce mama sa i-a scos din gură degetul pe care îl sugea. Când mama lui s-a aplecat să îi vorbească, Louis a înfruntat-o prompt, punându-i mâna pe gură.

Dar Louis nu s-a mulțumit cu atât.

Când ducesa i-a făcut semn celui mic să urmărească parada, Louis a scos limba la ea, folosindu-se și de mâini pentru a completa strâmbătura, ducând degetul mare la nas și mișcă degetele rămase. Chiar și Mike Tindall, soțul Prințesei Anne, fiica Reginei Elisabeta, a încercat în glumă să-i atragă atenția micului prinț, făcându-i semn lui Louis că are ochii pe el. Citește mai multe AICI

Tatăl lui Meghan Markle, spitalizat în urma unui accident vascular cerebral

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi - Archie şi Lilibet - pentru prima dată. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Karl Larsen, care are un canal YouTube cu Thomas Markle, a confirmat ştirea pentru agenţia de presă PA.

Larsen a precizat că directorul de imagine pensionat aştepta cu nerăbdare să călătorească în Marea Britanie cu ocazia Jubileului. Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă. Vezi mai multe informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel