Prințul Harry fugea, dar nu-l alerga nimeni. Badea: „Eu și Gâdea am fost urmăriți de niște paparazzi... care nu cred că erau paparazzi”. Poate erau unii cu pensii speciale?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Prinţul Harry al Marii Britanii, soţia sa Meghan şi mama acesteia au fost implicaţi într-o „urmărire aproape catastrofală cu maşina" din cauza unor fotografi paparazzi, după ce au participat la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al prinţului.

De fapt, nu a fost o urmărire periculoasă cu mașina. Erau doar niște paparazzi care făceau poze. Mircea Badea a comentat acest subiect la Antena 3 CNN, în emisiunea „În gura presei”.

Realizatorul TV a spus: „nu s-a întâmplat nimic”. De altfel, și Poliția a zis că nu se poate vorbi despre o urmărire „aproape catastrofală", ci doar de o „scenă puţin haotică". 

Mircea Badea a zis că și el, dar și Mihai Gâdea au fost urmăriți de niște paparazzi: „și eu, dar și Mihai Gâdea am pățit tot felul de chestii cu paparazzi, dar unii dintre ei nu cred că erau paparazzi”.

Dacă Mircea Badea spune că nu crede că erau paparazzi clasici... ne întrebăm cine erau? Erau niște „paparazzi... cu pensii speciale”?

„Ce înseamnă paparazzi agresivi? Nu asta înseamnă paparazzi. Paparazzi vor să facă poze. Că așa... și eu, dar și Mihai Gâdea am pățit tot felul de chestii cu paparazzi, dar unii dintre ei nu cred că erau paparazzi. În sfârșit...

Revenind la cazul prințului Harry...  M-am uitat pe imagini... Harry se ferea de zici că nu mai văzuse blitzuri de paparazzi în viața lui. Nu înțeleg care este ideea. Este extrem de bizară toată treaba aceasta.

Dar cine este el? S-a născut într-o anumită familie. Asta e tot ce a făcut. Și a devenit celebru din ziua în care s-a născut tocmai pentru că s-a născut în Familia Regală Britanică. De mic este obișnuit să-i facă lumea poze. Nu înțeleg de ce acum are această reacție cu privire la niște paparazzi care îi făceau poze. Ce să-i facă altceva în afară de poze? Harry spune că familia sa a fost implicată într-o urmărire, dar nu este așa. De fapt, tu ai fugit ca să nu îți facă unul poze. Care e treaba dacă îți fac paparazzi niște poze?!”, a zis Mircea Badea.

Episodul cu prințul Harry ne amintește de Todor Jivkov Hristov, politician comunist bulgar și lider al Republicii Populare Bulgaria de la 4 martie 1954 până la 10 noiembrie 1989, care, în timpul războiului se ascundea, dar nu-l căuta nimeni. Așa și cu prințul Harry. El fugea de paparazzi, dar nu-l căuta nimeni. Adică paparazzi nu porniseră după el într-o urmărire aproape catrastrofală cu mașina, ci... doar îi făceau niște poze.

VEZI ȘI: Godină, după ce a fost amendat: Colegul m-a recunoscut, dar mi-a zis că nu are ce sa facă. Nu putea șterge de pe radar - https://www.dcnews.ro/marian-godina_916684.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel