Data publicării:

Prințul Harry, CEARTĂ cu Regina Elisabeta. Replica ACIDĂ pentru a-i face MOFTUL lui Meghan Markle

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: elle.ro
Foto: elle.ro
Prințul Harry s-ar fi certat foarte tare cu bunica lui, Regina Elisabeta, pentru a-i face pe plac lui Meghan Markle. 

Relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle a stârnit numeroase controverse în Familia Regală, iar mezinul familiei se pare că ar fi ajuns chiar să se certe cu bunica lui, Regina Elisabeta pentru actuala sa soție, fix înainte de nunta din 2018.

Totul ar fi pornit de la faptul că actrița și-ar fi dorit să poarte una dintre tiarele Reginei, însă suverana a refuzat. La acea vreme Meghan ar fi ales o altă bijuterie pe care însă ar fi dorit să o poarte încălcând protocolul regal, după cum se povestește în noua biografie a cuplului, „Finding Freedom”, scrie okmagazine.ro.

Bijuteria, ținută sub cheie

Actrița și-a chemat haristilistul de la Paris, ca să poată proba tiara alături de coafură pentru nuntă, însă nu și-a dat seama că mai exista o problemă la cerințele ei. Bijuteria era ținută sub cheie, la Palatul Buckingham și putea fi probată doar în fața desginerului regal, Angela Kelly. Astfel că și a doua oară cerința lui Meghan a fost respinsă, din simplul motiv că designerul regal nu se afla la Londra.

De această dată însă, Ducii de Sussex ar fi pornit un întreg scandal, iar cel care a intervenit pe lângă bunica lui ca Meghan să își poată îndeplini dorința a fost chiar Harry. El s-ar fi dus la Regină și ar fi tras-o la răspundere pentru cele întâmplate, cerându-i ca viitoarea lui soție să își primească bijuteria.

Nu ştiu ce dracu' se întâmplă, dar această femeie trebuie să facă ce vrea viitoarea mea soţie!”, i-ar fi spus Prințul Harry, Reginei Elisabeta, pentru a rezolva imediat problema.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel