Informația care ZGUDUIE Casa Regală. Prințul Charles, IDILĂ cu o artistă CELEBRĂ. ULUITOR! Ce a putut spune ea, pe scenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Totul a ieșit la iveală despre idila dintre Prințul Charles și o cunoscută cântăreață. 

Povestea amoroasă a Prințului Charles este puțin cunoscută, iar dintre femeile din viața lui, cea mai cunoscută a fost Prințesa Diana. Ei bine, înainte de a se căsători cu ea, Prinţul a avut o relație cu Barbara Streisand, cunoscută pentru muzica și filmele ei. Înarmat cu farmec regal şi cu responsabilitatea de viitor rege pe umeri, Prinţul reprezenta o ţintă pentru tot mai multe femei.

O carte a scos la iveală tot

O carte extrem de controversată intitulată, Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne, a scos la iveală relaţia dintre Prinţul de Wales şi celebra artistă. Autorul cărții, Christopher Andersen, a intervievat mai mulţi martori ai întâlnirilor Prinţul Charles şi Barbra Streisand şi a spus totul.

Acesta a scris că Charles s-a îndrăgostit de Streisand cu mult înainte de a se căsători cu Diana. Barbra Streisand şi Prinţul Charles s-au întâlnit pentru prima dată în 1974, pe platourile filmului „Funny Lady”, s-au plăcut, dar nu s-a întâmplat nimic. A fost doar un moment pe care fiul Reginei Elisabeta nu a reuşit să îl uite.

Cei doi s-au revăzut 20 de ani mai târziu de la întâlnirea care le schimbase viaţa, când solista a urcat pe scenă la un eveniment caritabil.

Ce a spus Barbara Streisand într-un concert, despre Prințul Charles

Cu toate astea, cele mai mari indicii care indică o implicare romantică între Charles şi Barbra duc către anul 1994, atunci când Prințul a participat la concertul Barbarei din Londra, în timpul căruia artista a cântat Someday My Prince Will Come şi, conform cărţii, câteva luni mai târziu, cei doi au avut o întâlnire secretă la Hotel Bel-Air. 

Una dintre surse i-a spus lui Andersen că cei doi s-au bucurat de un „ceai privat”, timp în care Barbra şi Charles au mai fost mai mult decât afectoşi unul cu celălalt.

Mai mult decât atât, în timpul unui concert, Barbra a făcut o glumă despre prima ei întâlnire cu Prinţul și a dezvăluit că dacă ar fi fost puţin mai relaxată, lucrurile ar fi putut ieşi diferit pentru amândoi.

„Dacă aş fi jucat corect cărţile, aş fi putut fi prima prinţesă evreică”, a glumit Barbara atunci, citează okmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel